(Sprint Quali) F1 2021 意大利站 討論區

1001 回覆
5 Like 13 Dislike
好似玩咩級別monza L1T1都好容易大炒車
同埋點解拉利可以跌watt跌得咁快 之前都仲可以同平治鬥吓
https://youtu.be/ygN-S7YpqVs

重點都大約可以睇呢條片
https://youtu.be/Imv6JgKAqlI
由每場包尾咁濟到今年總算有幾分落袋
進步真係幾多下
上年Monza威記大佬P11
今年有機會奶下分
我想講 你地而家話佢其實唔差
你睇返舊年 D人屌到佢仆街
叫佢唔好渣 放棄
西班牙果隻灣就一定係咁架啦
呢個張S1直路, S1-S2 高速灣, S3慢灣
可以試晒部車既性能
而且呢個場係正歐洲,
大把車隊方便過去做冬測

法國果隻灣, 食屎大
個個車手 Day 1都叫FIA 取消左佢
直接變條大直路重爽皮
我估應該會改既
贏咗幾場叫贏咗架啦
個年副engine根本未夠班同平冶摙
係靠個神chassis贏到幾場
有無人好想耶穌留得低
佢Q贏咗冰人好多次,正賽又冇做魚雷冇乜大柒嘢
如果下年冇得留低會有啲傷感
拉利個問題 唔係咁易講
就算我要講 都分分鐘打晒成篇論文先講得晒
19年>20年咁大分別就係因為出術偈
其他方面既問題, 就係拉利傳統黎
想知再講
真 … 個幾年太多內部問題 …
死老細,權鬥,James Allison 走,aero 負 upgrade
唔敢擺 kimi 做 「公公」, 壞車,圖犯錯,power track 本來有優勢但結果落雨等等 …..

相反平治最勁係超穩定
笑死
Imagine Kelly and Max get a baby boy...
better call him Ultra Verstappen.
西班牙果隻
係因為有MOTO3定2車手炒左車過左身
先改架
ultra

咁叫maximum verstappen
Moto唔係兜外面果隻灣?
堡哥話佢前前後後有同拉利傾過3次
但最後都係無去到幫拉利渣車
最後一次係16退休之後既事

然後佢話
“不幸的是,我從未有過這樣的機會,至少直到現在。
當然,我希望有生之年我也能成為一名法拉利車手,
感受這種情感。”德國人開玩笑地總結道。

原文係意粉黎
“Ho parlato tante volte con la Ferrari quando correvo, per la precisione 3. E ho anche fatto diversi meeting con loro a Maranello, ma alla fine non sono mai entrato nella loro scuderia” ha detto Rosberg nel corso delle qualifiche del GP d’Olanda.
原本冇呢個CHICANE
出左事之後先改行呢個灣
唔該曬咁多位巴打解釋
咁睇嚟短期內拉利都未必可以爭冠
其實雲當呢被忘記了嗎
一改例就冇得估
話唔定素黑仔到黑平沒落威記復興
咪係 砌你咪砌你,
有本事你就追上黎
洗撚比面你,響墊底隊重屈左咁耐
上到黎交唔到成績都比人笑啦
一嚟年齡問題

二嚟佢自己又捉唔住個機會,mclaren個陣表現平庸,formula e又玩咗三年都冇個wdc,咁嘅表現好難搵人收喎
咁似早幾年d肽 係咪會有埋hyper max
素好似係威記幾十年黎第一個跑足全季都冇分嘅人
第三個好似係為防車手訓著
電話訪問Damon Hill
https://youtu.be/jz1kLAet_t0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞