(Sprint Quali) F1 2021 意大利站 討論區

1001 回覆
5 Like 13 Dislike
如果佢無位簡直係F1損失🇨🇦🇨🇦🇨🇦
都有人話係直路太長要keep住長期超高轉數engine好易頂唔住爆偈
應該係好似Le mans咁為咗安全斬開佢
直路太長極速太高有意外嘅話大鑊好多
無記錯嘅話直路上限係兩公里
呢個冇留意過 不過直路加chicane多數都係為咗降低極速
vips有牌上嚟啦
但未係F2證明自己
紅牛唔肯升咋嘛
https://www.instagram.com/p/CThrlMco77K/?utm_medium=copy_link
comment個個話問佢有冇去amsterdam
19叻老婆惡定係素粉惡
鋪好曬路比太子
車廠成班整車都係老舒合作過
19叻都做下把
拉利Legend return of glory 淨係marketing 都大把noise
記得聽人講話玩GT級別賽車驚係直路到未
講真你自己柒左就潛兩野咪賴人啦
都冇人提而係你自己係咁講,真係戇鳩高垃利 strategist
Nick de Vries 羸完返到嚟 Toto就日日打飛機promote 話哂都係wdc 冇乜成就真好快死
佢都鬥左幾年GP2/F2先贏到
佢上唔到F1好正常姐
今屆FE賽季我就無睇 但係以我所知今屆個含金量真係麻麻
nyck de vries假假地叫有個wdc title寫落cv到先,但vandoorne真係毫無亮點,好難比人睇得上眼
Too drivers 點都有嘢support 圖2008 Monza, 喊都唔差 老舒第一次跑Spa

你冇咁嘅level 又唔係有錢或吸Sponsor 係都Max啦 咁就搵下啲獎back 下

你諗下喊武肺 搵素都唔搵真reserve driver Merc應該都no plan
飯丼純粹係有F1經驗
不過佢隊友係大頭
當年佢好勁架屌,成個f2淨係睇佢
第一場替工就有分,佢就真係唔好彩,
去正當時大頭 x Honda x 麥拿倫
部車唔得既同時,重要無時間俾佢成長
你諗下 想練養胎同長距離pacing
部車就要退賽
想練追擊同push,部車分分鐘又跪地
部車又難set難渣
連大頭都渣到媽媽聲你地就知
佢只係一個新仔,你俾部咁既車佢舞
同玩鳩佢無分別
18年麥左雷諾,你見佢啲守車同過車
都叫做有板有眼 唔差架
老冰人嘅性玩具
如果威記keep住咁嘅develop path
兩三年後威記應該有料同返平牛馬三隊鬥

到時就係威記大佬維倫紐夫二世嘅天下
牙素繼續喺黑平俾老mk食住 猛龍不及地頭sir
舊年兩部Benz一部大牛基本上三架分開單機Game
GT3 Paul Ricard係直路到尾
仲有nurburgring個chicane同f1都唔同 速度快啲
人係英國隊、車係德國隊。
完全配合英國皇室血統。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞