(Sprint Quali) F1 2021 意大利站 討論區

1001 回覆
5 Like 13 Dislike
大佬除咗買位
仲帶咗3個贊助入嚟
SOFINA LAVAZZA RBC
我覺得其實差唔多
以前未統一F3賽事之前 一係就鬥歐洲F3 一係就GP3
GP3就當時F1墊場賽 而歐洲F3自已搞
同埋GP3就真係Spec Series 歐洲F3可以揀用平治/VW計 同埋用咩車架
支那站唔似搞到,柒婆岩岩放哂風唔開關,咁即係支那都一樣諗法
上季已經講緊vips有牌
只係佢真係冇錢 只可以等紅牛升佢
In November 2020, Vips received his FIA Super Licence after completing a 300km test for Red Bull, driving the Red Bull RB8 at the Silverstone Circuit.
所以上年有一站(好似土耳其)已經帶咗佢去做後備車手
Thank you
口頭講3億都可以啦

分分鐘第二個rich energy
Pay driver好似要即pay咁款
唔係口數黎
而家要係某國運3億出嚟 同我講運到出嚟我都唔信啦
外國人可能會信 但你問台灣人/香港人 除非係藍絲廢老 問其他人應該十個有九個都唔信
果場又係get in there梗係冇印象
果場最記得咪就係搶快圈個一分
直路速度而家牛同Benz係咪差唔多
重有VET FP1入pit停咗去麥記嗰度
F1 仲會唔會係鄰國搞都成問題
F1呢啲燒錢運動要禁啦
唔係點共同富裕
比人捉到之前當你神咁拜

比人捉到之後就係地底泥
仲要脾氣又幾nice
無計啦,咁長嘅盡油路除左危險,對車手嚟講都唔多好玩,你一味地板油咁去,無咩技術可言,完全睇架車性能
amsterdam出名紅燈區
我都唔識入Monza隻T1
一係慢入快出,一係快入慢出,搵唔到個平衡
食屎啦F2玩咗三年先得個第二仲好意思上位
好彩無咋

加陣咪幾好,咸狗成世無仇報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞