[已成感情台] 是咁的,我同女神做咗鄰居 任屌唔嬲 唔屌會無勇氣

727 回覆
30 Like 43 Dislike
個幾兩個月之前大家已經係度提哂水
拖拖拖又咪最後搞到自己唔開心
其實大把人都分享咗自己嘅慘痛經驗啦甚至乎你老豆都叫你去追, 你咁樣都唔去 其實真係抵你死
屌你嘅野唔重覆,純粹想建議你搵個機會同佢講你係點諗,坦坦白白同佢講(包括連登點樣屌得郁你去表白) 你表白又俾佢大到又唔誠實答佢問嘅野 佢跟本都唔知你點諗

博埋最後一次啦,你都冇野輸㗎啦,講唔講你都冇咗個陪你解悶 會每日捉你傾電話嘅朋友
由此可見,選擇女朋友,一定要選擇一個溫柔的女生,

不然未來將會白受許多皮肉之苦。

「打過啦!」她敲一敲我的頭,然後便按下重新遊玩的按鈕。

「唉,咁搞法,聽日都未爆到機喎。」要不是啊童非每關爆三星不可,我們一早已經爆機了。

「是旦啦,之後返嚟再打咪得囉,係咪先?」

「係喇係喇,你返嚟之前我都唔會再郁個game㗎喇,等你遲啲返嚟再爆埋佢。」

「今次唔該你乖乖地做你要做嘅嘢,唔好走過嚟搶我嘅嘢做呀。」

「得啦得啦,今次一定三星。」

幸好今天是開學日,沒有任何功課,

不然我可沒有時間跟她做這麼多事情。

的確我個人是不會做功課的,

但啊童要是知道我為了跟她玩而不做功課的話,

她必定會幫我拿功課及筆袋出來要我在她面前乖乖做完才肯繼續玩。

「呼,夠鐘煮埋啲嘢食去。」我伸一伸懶腰,然後走去廚房。

「我又要去。」啊童聽到後也彈起身。

「唔好啦,一陣你又搞亂檔,係出面等下咪算囉。」我停下腳步轉身看著她。

「你咩意思呀!?我要入去呀!」她狠狠地瞪著我。

「入去做咩啫,又熱又迫。」我口中一邊說著,一邊繼續走往廚房,決定不再阻止她。

事實上,我為了這晚,可是早有準備的。

由於大部份步驟剛才便已經完成了,

所以現在要做的事不多,很快便已差不多煮好。

「好!我地出返去先!」我推著啊童出去大廳。

「做咩呀?煮好做咩唔攞出嚟呀?」啊童不解地問。

「哎呀,今晚係你最後一晚啦係咪?所以我地要食得正式啲。」我走到櫃前左找右找,終於找到我需要的東西了。

「登登登凳!」我把早前購備的蠟燭拿出來。

「做咩啫你,懶浪漫咁。」啊童甜笑著推了我一下。

「喂大佬,咩做咩呀?燭光晚餐囉,邊個話滑蛋豬排飯唔可以配蠟燭㗎?你係唔係睇唔起入面個幾碟嘢先?」我放好蠟燭,然後拿出火柴。

「真係唔係好夾,你信我,蠟燭同滑蛋豬排飯係真心唔夾。」

「唔夾都無辦法,熄燈!」我強迫著啊童接受我的計劃。

原本以為啊童會聽從我的指令替我關燈,

怎料她卻站在原地一動不動,

害我威嚴霸氣盡失,要親自過去關燈。

「去潷飯啦。」我又再次把啊童推進廚房。

「妖,都唔知乜鬼燭光晚餐嚟,要自己潷飯咁麻煩㗎。」她一臉厭棄地說。

「得,你出返去坐返低,我幫你潷埋。」

「多啲飯同多啲蛋喎。」她嘴角上揚著說。

「得啦得啦,煮咗咁多次仲唔知你要求咩。」

跪求大家Follow我既IG: MaanYin05
認真啲同佢講一次啦
你主動約佢去睇日落
反正nothing to lose

真係等你都等到心淡
感覺真係會忽然間話無就無
其實按照樓主性格佢都係唔會表, 佢夠膽表就唔會搞到而家咁啦
咪由得啊童俾人溝走囉,可能對佢黎講更好添, 起碼條仔唔係個個唔肯付出嘅仆街
common friend...
算啦咁就。
時機已失。
遇到下個,要緊緊捉住。

你會就奇啦
拖到人地淡咗唔係佢嘅錯。係你嘅錯。

你呢種人唔睇到個女仔比人溝走,都唔會緊張嘅。要到失去先識珍惜,仲要唔係無人提你。

個個都話拖拖下就無,日日留言屌柒你。你就拖足兩個幾月,踢幾百腳都唔肯郁,都無咩可以講架嗱。
段感情唔慌唔日落嘞

嗚...條女無咗Lu...

外賣仔可以為咗阿麗命都唔要

你呢
好撚開心
見到仆街有報應嘅感覺真係爽
有啲嘢我哋鬧幾多次都冇撚用, 點都要仆過一次街先至會明白到
就好似今次咁樓主一路以為只要佢表白就一定得所以拖得就拖,到最後咪出咗事囉
呢 D 時候梗係點歌時間

恭喜晒樓主

https://youtu.be/4EPHUvk4xC8
愛一個上多一課
雖然好衰 除咗恭喜之外都唔知可以講咩好

大家提咗你幾多 唉唔講喇
發現一個柒頭
hi
我仲等緊文 宜家個故去到幾成?
快完
我諗住呢兩日打埋佢
然後就日更直接更到完
兩個星期內會完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞