[已成感情台] 是咁的,我同女神做咗鄰居 任屌唔嬲 唔屌會無勇氣

727 回覆
30 Like 43 Dislike
1.25 太高了
一定蝕
佢唔係怕幸福,佢只不過係覺得咁樣已經足夠,有人對佢好佢又唔洗做,表左白之後成功左佢係我女朋友咁我咪要對佢負責,我又唔想喎,失敗左我連依家擁有嘅兵仔都冇埋,對佢黎講咁樣已經足夠,所以就算有99%成功率但係因為唔喺100%佢就唔會冒險

結論佢都係唔撚會表白噶
如果有女仔肯咁樣對我、唔嫌棄我、關心我,

我即刻跪低同佢求婚!

希望阿童,唔係,你唔係阿童,阿童只係樓豬呃like嘅名,中意萬浩言嘅嗰位女仔,唔好以為世上所有男人都係咁懦弱,以為愛情就係咁。

一世人流流長總會遇上幾個仆街,請你唔好失去對愛情嘅感動。呢個世界仲有好多好男人等緊你,唔好為咗一棟樹放棄成個森林
樓主需要嘅唔係女朋友呀,係一個後母,喺一個唔洗負責,唔洗俾錢,唔洗付出,一味對佢好,點樣憨鳩都唔會走,最好就有得仆埋野添
ok罷故

希望樓主你喺了解到愛情係需要付出嘅之前,你唔好再出來害人啦好冇呀,你唔值得擁有愛情啊,你睇下你已經浪費左一個女仔幾多青春呀冚家產,你係愛佢嘅就放棄啦,佢值得更好啊,而唔係一個自我中心又自卑最後連表白都唔敢嘅死矮仔
未試過追故追到人神共憤。
樓豬你都可算係創紀錄

樓豬你咪撚呃你老豆話條女拒絕你,佢留言講到明佢中意你,不過你太廢,接受唔到佢嘅愛。

得架啦,你專心寫故啦下,呃下啲新讀者扮下情聖做愛情販子應該無咩問題。
萬言表白關注組表示:
仲有1個鐘多少少就十二點,仲唔表白嘅話,會聯同咁多位巴打絲打一齊棄故
拖呀,拖啦,而家你走去講咩都無用,個女仔已經放低咗了,佢可能仲中意你,但佢唔可能再有機會接受你嘅表白,因為樓豬你係廢柴。

你而家走去同佢表白之後失敗唔好賴係個女仔問題。
人地講明對你有幻想,有感覺,你自己把握唔到,唔好賴人地一直玩你。
講咗3個post,個個都話個女你中意你,你講一句就可以抱得美人歸,你自己一時又坐定粒六覺得佢唔會走,一時又聲稱自己淆底唔敢表。
而家人地要回歸做返正常人,求下樓豬放過人放過大家,呢場鬧劇要完場了。

條路自己揀仆街唔好喊。
所以樓主之前話已經唔同咗,全部都係大話嚟
睇死佢唔夠膽,有心嘅佢一早衝咗上去㩒埋門鐘叫佢出黎表啦
算啦我地幫咗咁耐,佢都仲係咁廢,佢唔會因為你一句而突然改變㗎,佢要衰一次仲要好撚痛先至會改㗎,
算吧啦
不如唔好理佢啦
仆過街先知痛
屎絲都睇呢條玩弄感情嘅粉腸
屎絲麻煩加甜,我睇呢個post睇到心好痛

我點解棄呢個故呢,唔係因為樓豬嘅文筆,而係恐怖在,個故事啲經歷係真嘅,但係情感係假嘅。

一段無咗靈魂嘅文字,仲點樣去打動觀眾,勾起觀眾嘅共情?
而家我睇返佢每字每句都想嘔,唔係因為篇文係作,而係樓豬現實中係一個表面話自己無膽,實則係一個玩弄女仔同作者感情嘅仆街。
屎絲麻煩加甜,我睇呢個post睇到心好痛

我點解棄呢個故呢,唔係因為樓豬嘅文筆,而係恐怖在,個故事啲經歷係真嘅,但係情感係假嘅。

一段無咗靈魂嘅文字,仲點樣去打動觀眾,勾起觀眾嘅共情?
而家我睇返佢每字每句都想嘔,唔係因為篇文係作,而係樓豬現實中係一個表面話自己無膽,實則係一個玩弄女仔同者感情嘅仆街。
屌望住樓豬咁嘅格,我再睇返個故事真係覺得好嘔心,好似條女對佢嘅唯一用處就係上連登同人曬命有條女好冧佢
On9我係為曬命就唔連表白都唔會講啦
你把口唔係咁講 但真係咁做緊喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞