[已成感情台] 是咁的,我同女神做咗鄰居 任屌唔嬲 唔屌會無勇氣

727 回覆
30 Like 43 Dislike
on9你真係想表白就唔會暑假拖撚到而家啦
佢值得一個肯付出,敢於為自己嘅感情負責嘅男人,而唔係樓主依種仆街
得閒上水覆人,不如你睇下個女仔留言先?
人地表明咗有感覺,有fantasy,答哂你問題,你要驚嘅野無哂。

你再無任何藉口唔去搵佢。除非你只係拎佢嚟玩,無諗住認真,否則我諗唔到任何理由點解你而家仲會咁心安理得。

你覺得自己食硬佢?人地要放低啦,你仲唔講就汁男都無得你做!
老實講我覺得就算樓主表白得咗,都唔會長久,因為樓主都唔鍾意為感情付出令到得返女方一味嘅付出,只會令女方心理唔平衡最後分手
樓主 我明你感受 太怕失去令你只敢打保守牌 未有100%嘅信心就寧唔賺都唔蝕嘅心態

你應該先諗下假如有一日佢被其他仔溝到果陣 佢同你相處時間肯定大減 到時你就會聽佢講好多關於佢同男友相處嘅嘢 咁樣係好折磨自己
樓主
其實個女仔比哂機會你,
仲幫你講埋個句,
你自己其實係唔係真心鐘意佢

女仔唔鐘意人地拖拖拉拉,玩弄感情
愈等得耐成功率會打折
錯過timing就係錯過左
你愈拖得佢耐,佢只會討厭你
從此你有機會冇左個朋友

你昨日既表現,女仔睇得出,扣左好多分
個女仔講得e句,大機會想幫你,想你講yes 或者 直接拖隻手落去
同埋你都話唔係既話,個女仔未必肯搵番你及再等你,因為浪費時間

從昨日女仔比你既態度,佢或有d對你變淡,猶其是「唔係講個啲咩我鍾意你嘅on9嘢呀?」 如果你對佢有心既話,你會唔會轉個形式表白,例如可唔可以做你男朋友或者講多少少野,唔好咁罕

如果我係個女仔,我覺得e個男仔冇勇氣,冇承擔,冇責任感,唔夠成熟,將來或只會拖拖拉拉,點會照顧到佢

樓主,如果今日個女仔仲肯搵你,同你傾計,仲肯同你出街,仲肯上去嚟屋企,你仲有機會,但你要珍惜e個機會,錯過左就冇。

To 女方
謝謝你既等待
樓主可能比較怕羞,怕失敗
一眾爸絲已經幫緊佢,訓示佢,鼓勵佢,連佢爸爸都出手,希望你等多少少時間,
如果你已遇到另一個,請你唔好再等佢
如果佢仲拖緊,而你未遇到另一個,請你三思e個男仔仲適唔適合你
咁多位師兄建議唔洗再講咁多 樓豬根本聽唔入耳 由個po沉算
咁就唔好再推post啦
真,我地講咗咁耐佢都唔改,佢就唔會因為依家依兩句改變.

另外如果個女仔喺度嘅話,你不如問吓自己,樓主係咪真係鐘意你同埋佢對你嘅愛係咪足夠,如果你覺得夠就接受佢,唔夠就算啦強行一齊唔會長久
樓主同你講幾多都冇用
不如你都係放棄個女仔啦
你冇勇氣表白,試咗咁多次都唔去馬
咁咪證明你冇能力得到佢
宣布棄故
樓主可能仲返緊學 不過你短短幾日已經失去左兩樣重要嘅嘢
1. 女
2. 追你故嘅讀者

樓主識諗嘅話知點揀啦
萬言表白關注組: 呼籲咁多位讀者用不推文回覆俾個post沉落去。
同時宣布星期日係最後嘅底線。希望咁多位巴絲可以係星期日湧入嚟留負評(如果萬言巴仲淆底嘅話)
估唔到走巴都有睇
俾萬言巴嘅感情事吸引咗
萬言係絲嚟架,都無撚用

咁社會對同性戀係無咁友善嘅,出櫃都要勇氣
唉屌,我又柒撚咗

師兄都係玩膠高手。
佢係男人,但係無撚,咪當佢絲囉
巴打(無鳩)
再見樓主點極都唔化 睇嚟我地嘅緣分到呢到
之後自己加油
樓主應該放學,但唔見回應
唔通.....

有需要既話記得搵人傾計放鬆下
Dm樓豬ig
Sorry要大家擔心我
我無事
同緊Suki傾計同頭先有啲忙啫
我都唔再講廢話啦
你地個個留言我都有睇到
見到搞到有巴絲打心情唔好真係唔好意思
即係又冇表到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞