[已成感情台] 是咁的,我同女神做咗鄰居 任屌唔嬲 唔屌會無勇氣

727 回覆
30 Like 43 Dislike
同埋佢講話傻仔讀好書先。其實喜劇之王入面張柏芝都同周星馳講過類似,「養好你自己先啦,傻仔」,表面上好似拒絕,事實上唔係。

咁佢幾時痴個男仔?可能係想激吓你呢,定係佢係其中一個追求者。
唔知今次言哥肯捨得追人未
佢鬼識追,由頭到尾都係曉童追佢
要做多次大浪西灣真係好難
人地有ac啦,你加幾多密都無用。
你連呢啲野都唔想同佢坦白,佢點知你仲有幾多野瞞住佢?

同埋你睇吓,人地咁撚多追求者/潛在對象,你都唔嗲唔吊,你都得架啦。

你咪用返文入面啲橋段囉,不過就唔好預會咁快成功。
肯追又點,人地感覺無咗就係無咗,要重新撻著係要時間架啦。

笑死,佢講嘅野全部錯哂
人地嗰時都放低咗矜持啦,女追男隔層紗,你都唔應機咁咪即係你唔中意人

係煩架啦,萬屌你咗幾個月都唔撚郁。
咁人地行近咗你咁耐,好應該輪到你行近返佢啦掛。

全級知唔知你比人逼宮件事先?

唔知,可能佢想你全級面前講,你咪問吓佢。
知,咁你都柒開,柒多鑊囉,追到女神怕咩柒。

反正大浪西灣嗰下,已經好肯定佢唔係收兵架啦,一定動過真情。
佢額頭寫住萬浩言個名咩?就算你而家追佢,佢最後拒絕你,佢都無錯,本身感情就係講嗰個時機。

人地用咗幾個月去守候你,咁你用返半年一年時間去追佢都好合理吧。
唔緊要,過多十年之後,
樓主咪可以響度用過來人身份幫其他人打氣囉。

之前講佢又唔聽
準備食回力鏢啦樓主
屌你佢唔主動行近你唔識主動?你係跛咗定啞咗啊!
你主動啲就仲有少少機會,但睇你個撚樣都唔會㗎啦,由得佢俾隊長溝啦
算吧啦
佢係想人地倒追返轉頭
問佢一唔一齊
佢自己問心付出過有幾多
連表過白都唔迫到唔表
話咗唔嗲唔吊
條女就會被第二個溝走跟手扑埋
而家其實有得救都仲唔行動
就注定條女被NTR
佢識主動就唔會搞撚到而家咁啦
其實嚴格嚟講唔算係NTR, 因為佢個仆街連確認關係都冇做到, 又何來畀人戴綠帽一說呢?
如果想追返條女係咪最好唔怕柒撩佢講野?
如果唔係呢啲case通常冇傾一排就會淡哂,冇幾耐就同第二條仔一齊咗過多排路過條女身邊就會聽到佢同啲姊妹傾性事
成個月冇睇 見到上咗講故台熱門
以為真係主動表白咗 點知都係
成個月冇睇 見到上咗講故台 熱門 最頭個list
以為真係主動表白咗 點知都係
其實專心寫文都幾好啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞