[已成感情台] 是咁的,我同女神做咗鄰居 任屌唔嬲 唔屌會無勇氣

727 回覆
30 Like 43 Dislike
跪求大家Follow我既IG: MaanYin05

都無野睇
你想有咩睇
佢點會表

某程度我覺得似玩家收兵仲多

唔同你確認關係,但又一直係個女仔度得到好處
自己又冇乜要付出
笑撚死你好想佢放棄你
你原來要等人話唔鍾意你,先講話其實中意你好耐。
樓豬癖好咁奇我都有
幾日冇入嚟追post 然後都係毫無進展
呢一刻你唔敢行前一步,可能係怕柒怕瘀怕口齒不清怕講野1999,但呢啲全部都唔重要,重要既係俾佢見到你對佢既感情對佢既付出有回應。

呢啲野係雙向,你怕面懵,對方都一樣。人地女仔黎,佢都要面。佢做左咁多野,上次佢問你「係咪想講鍾意佢呢啲on9野」,同佢表白已經冇分別,而你仲要答佢唔係。將心比己,你企佢立場你會有咩感受?你呢一句唔係,同一盤冷水兜頭淋落去更甚,你係親自叫緊佢止蝕離場。

仲有,而家已經唔係叫你盲頭烏蠅咁走去表白,係確認雙方關係,你地已有情侶之實,差嘅係一句可唔可以做我女朋友。

呢個世界冇如果電話亭,全靠你果句「唔係」,你短期內唔去馬,呢世都可以再掙扎去唔去。it’s now or never

去年今日此門中 人面桃花相映紅
人面不知何處去 桃花依舊笑春風
遺憾出詩意,但我寧願感受愛意

我唔喜歡sad end 嘅故事,所以唔會再入呢個post,希望樓豬好自為之。
拉拉
「入去涼下冷氣先啦。」我把啊童拉進凌霄閣。

一打開門,就已感受到陣陣涼風吹過來,

我肆意地享受著這快感。

「好舒服呀。」我臉上露出陶醉的笑容。

於是在我的要求下,我們便在凌霄閣中四處閒逛,

主要目的還是因為想涼冷氣。

「出返去未呀?呢度好悶呀,都無嘢睇。」走了大約二十多分鐘,啊童忍不住這間垃圾商場開口問。

「出囉,去邊吖?」

「後面好似有個位睇到日落,要唔要行過去睇下?」啊童提議。

「是但囉,反正而家我地都無嘢做。」我聳了聳肩說。

「咁快啲行啦,再唔行太陽落山就睇唔到㗎喇。」啊童聽到後立即拉著我的手往出口走。

「慢慢行啦,驚咩啫,而家先五點九,你知唔知夏天係成六點幾先日落㗎,咁急做咩啫。」

「妖,個邊都有啲嘢行㗎嘛,行快幾步啦懶鬼,成日咁懶,話唔定我遲啲返嚟你會變咗一個肥仔。」她從後輕輕踢了我一腳,強迫我加快自己的腳步。

「變肥仔有咩唔好啫,你都肥啦。」

我伸手嘗試搣她肚上的肉,怎料她卻極是苗條,

連一點多餘的肥肉也找不到。

「肥你個死人頭呀肥肥肥!同埋你唔好乘機抽水呀我警告你。」她把我的手拍開。

我們沿著柯士甸山道行,終於上到山頂。

一見到涼亭,我原本乏力的雙腿頓時加快速度,

為的就是能趕快在涼亭中坐下好好休息,

不然我應該會暴斃生亡。

而啊童則與我相反,她是加快腳步朝小食亭走去,

想必又是被甚麼美食吸引住了。

不久後她便拿著支甜筒,外加一支吹泡泡用的泡泡棒走過來。

「我呢?」我看著她手上的甜筒問。

「妖,想食就自己去買啦。」啊童理直氣壯地說。

「咁呢支又咩嚟呢?咁大個人仲玩吹泡泡。」我指著那支泡泡棒問。

「咩呀?唔俾呀?邊個話中學生唔玩得㗎?你都on9㗎,不知幾好玩。」她一副懶得理我的樣子,把它放在一旁,然後拆了甜筒的包裝。

我看著她吃得津津有味的樣子,再加上在這炎炎夏日中甜筒散發出來的冰冷感,

實在是令我食指大動,無奈小食亭離我實在是太遠,

一來一回已經是百多米的距離。

「嘩個太陽好靚喎,你望下個度,成個天都係金黃色咁。」我指向遠處。

「又真係幾靚喎,食完就出去影下相啦。」啊童比耀眼的陽光照射得不能張大眼,

但她依然抬頭看著這一片天空。 就趁著她分神時,

我悄悄把頭靠過去,然後一下捉著她的手,

低頭咬了一大口甜筒。

整個過程只是數秒之間,待啊童反應過來時,

我已成功把雪糕吞進口中。

跪求大家Follow我既IG: MaanYin05
樓主你睇吓你篇文幾撚多負皮
咁可以點啫
是但啦我又唔介意負皮,反正打咗咪照貼過嚟囉
明白你比其他巴打屌到已經冇癮

但我哋咁多個苦口婆心勸又好鬧你又好
其實係唔想見到你錯過咗個咁好嘅機會阿
有啲嘢錯過咗就係錯過咗

牙童係唔係你女朋友唔關我哋事
呢啲完全係你自己人生嘅選擇
我哋講再多都冇用

你想選擇好好把握呢個機會
定係係若干年後上嚟連登見到一個唔識把握機會情竇初開嘅怕醜仔
諗起當年嘅自己都係咁,但如今只能默默嘆息?
我好多謝每一位屌過我嘅巴打
好多謝每一位緊張呢件事嘅巴打
好多謝每位棄咗故嘅巴打
我理解你地屌我嘅原因
多謝你地 你地教識咗我好多
至少令我認清自己嘅問題
唔明你有咩好驚,你睇咗隔離結婚post?對愛情有恐懼?
未來嘅事無人知。但係現在就有個女仔係鍾意你,唔介意你嘅缺點。我地敢講佢做埋男仔個份,同你表埋白啦,咁你又唔係唔鍾意人,同佢講句「阿童接唔接受我?」都咁難
其實咁多位巴打屌得咁勁或多或少都係以前做過咁上下嘅嘢,最後錯過咗,而你嘅情況基本上就係差開口,但你又唔去所以其他人先咁嬲
樓主嘅經歷幾令我羨慕 回想我以前中學雞嘅生活全男班 雖然係好開心 好熱血 但無女仔嘅life 真係好唔完整
意見接受,態度照舊
我唔知點解好希望,樓豬到時會遇到個好中意嘅女仔,然後係咁暗示,個女仔都唔嗲唔吊,不置可否。

就好似樓豬對曉童咁。

然後最後發現個女仔只係拖住佢收兵

我真係好希望上天會公平對待。

睇緊隔籬故啲人係咁講條仔廢到好似萬言咁過嚟睇睇咩料先
推咗廿幾頁都未表
是但啦,等到佢個閪全部都係第二個男人嘅精個陣先慢慢後悔啦
我一路都覺得係假膠 現實情況可能係咁:
一早已經溝咗 喺度撚我哋
一早已經衰咗 喺度撚我哋
根本都無條女嘅存在 喺度撚我哋

結論 萬言係假膠 撚咗一班巴打 拉
邊個故
條仔仲廢過我咁佢都真係幾垃圾下
同居女仔打到ex躺平
條女就嚟俾人溝喇個白滑閪第一次俾男班長碌鳩插入再填滿精液而個男主仲否認緊自己鍾意人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞