[挽留白伯] 巴塞隆拿球迷討論區 (198)

1001 回覆
13 Like 60 Dislike
24除外

咪話教練調整狀態有問題囉

你睇哥蛇,老費,卡比路點對d無態/自以為視ge球員啦

包禾今年咁柒,哥狗都係用左半季就雪佢
安歷基呢?
24柒,用
AG柒,用
AV柒,唔用半年
Dso柒,唔用成年
後面嗰2個柒一場就比人雪,前面場場做小丑場場出

最好四個都收皮,認真,唔好爭,大家都唔夠班

唔覺AV dso唔夠班打後備

以皇馬標準真係未必夠
但偏偏皇馬標準就係現今奪冠標準
以表現計,AV好有可能仲廢過皇狗屌到化既丹尼路

唔代表要跟住佢個方程式去買人
如果要用賤種做標準,應該要psg+曼城老闆就得

唉,你地理解能力有無咁低
無人話要跟佢標準買人
但至少你對球員水平既要求唔係再「呀豬呀狗都值得留低」

師兄唔好on9
巴而家班後備係要磨合多陣
睇得出ag av dso有潛質, 但要融入需要多少少時間
我覺得下季應該有返d作為

咪話教練調整狀態有問題囉

你睇哥蛇,老費,卡比路點對d無態/自以為視ge球員啦

包禾今年咁柒,哥狗都係用左半季就雪佢
安歷基呢?
24柒,用
AG柒,用
AV柒,唔用半年
Dso柒,唔用成年
後面嗰2個柒一場就比人雪,前面場場做小丑場場出

最好四個都收皮,認真,唔好爭,大家都唔夠班

唔覺AV dso唔夠班打後備

以皇馬標準真係未必夠
但偏偏皇馬標準就係現今奪冠標準
以表現計,AV好有可能仲廢過皇狗屌到化既丹尼路

唔代表要跟住佢個方程式去買人
如果要用賤種做標準,應該要psg+曼城老闆就得

唉,你地理解能力有無咁低
無人話要跟佢標準買人
但至少你對球員水平既要求唔係再「呀豬呀狗都值得留低」

如果單以球員個人能力黎睇 我又唔覺得啲收購好錯 講緊係馬體 華西 老西嘅正選 點會諗到踢到咁撚西

一單還一單
我好撚肯定啲球探體育總監唔撚睇波
毒撚以前真係有好強個人能力,而且佢唔算太西
但係AG Paco Dso係華倫黃潛果陣根本唔覺佢地有能力踢到巴
唔該睇多啲波先話佢地以前個人能力高
又有爆閘狗
其實要做巴塞後備既要求好簡單,打強隊未必要好勁,但至少要穩定地屈到廢隊機。

皇狗後備有呢個能力,我地後備無
現實係殘酷

賤種今年根本唔叫輪換啦,直情出A隊,B隊咁打你,近呢10年根本冇一隊波可以有咁深厚嘅陣容。

不嬲輪換就係將核心分開咁用,再配上後備球員做。安歷基今季咁做係十分合理,例如國際賽後打艾拉維斯收起ms用mk去配一班後備球員,以輪換角度係做得好。

但問題係點解一堆中遊球隊核心+m/ s/ n會打唔贏中下遊西甲?

你話ag dso digne av roberto冇料打正選我同意,但冇理由連中下遊都打唔贏,呢個先係問題所在。
其實要做巴塞後備既要求好簡單,打強隊未必要好勁,但至少要穩定地屈到廢隊機。

現實係殘酷

賤種今年根本唔叫輪換啦,直情出A隊,B隊咁打你,近呢10年根本冇一隊波可以有咁深厚嘅陣容。

不嬲輪換就係將核心分開咁用,再配上後備球員做。安歷基今季咁做係十分合理,例如國際賽後打艾拉維斯收起ms用mk去配一班後備球員,以輪換角度係做得好。

但問題係點解一堆中遊球隊核心+m/ s/ n會打唔贏中下遊西甲?

你話ag dso digne av roberto冇料打正選我同意,但冇理由連中下遊都打唔贏,呢個先係問題所在。

咪話而家中場如果出個幾個引援 唔係唔夠打/攻唔入 係直情會比對方打爆 呢啲情況係佢地各自之前嘅球會都唔會咁啦

現實係殘酷

隨便放11個落去咪有咁既作用

現實係殘酷

你話ag dso digne av roberto冇料打正選我同意,但冇理由連中下遊都打唔贏,呢個先係問題所在

1.因為佢地真係未夠班囉(羅白除外)
華倫上季連中游隊都唔係呀

2.安歷基戰術廢

有啲人永遠只會覺得2係原因而唔肯認1都係原因
我知接受駛錯億幾得UTT係合格係難

但呢個係最接近事實既真相

現實係殘酷

你話ag dso digne av roberto冇料打正選我同意,但冇理由連中下遊都打唔贏,呢個先係問題所在

1.因為佢地真係未夠班囉(羅白除外)
華倫上季連中游隊都唔係呀

2.安歷基戰術廢

有啲人永遠只會覺得2係原因而唔肯認1都係原因
我知接受駛錯億幾得UTT係合格係難

但呢個係最接近事實既真相

黃潛?老西?切爾達?
Digne同AG就算鳩數啦
而且有時你睇下啲人既表現,安歷基有責任

但AG呢啲連簡單控球波都控唔好
Paco成日撻q

佢地根本連個人能力都未到家

Dso係黃潛一直係有空位俾佢推順就扭到

但佢係無小白果種原地擺脫能力
有既係伊斯高唔係佢

你睇到愈多波(包括其他球隊)
就愈會了解事實
[quote]安狗走左,下年聯賽已經冇問題

小心比人鞭

鞭乜鳩,今年人腳tata教的話都起碼聯賽冠軍+歐聯入4強
安歷基根本就係今季最大災難

啲人冇性架嘛

入唔入到4強我唔知,至少唔會有4比0同3比0呢d被虐殺情況出現[/quote]

唔同意

巴賽一定要踢迫搶,唔可以主打踢防反
Tata 同安帥都是傾向防反

你可能會話有迫搶就唔可以防守反擊?
同埋14/15都算是一個成功的賽季

兩樣跟本就兩種方向
一種就是好主動搶返個波
一種就是較被動d,好多時搶返個波時都巳經在自己後防
我地既人既特性係配合
太遠龍門發揮唔到

14/15 我地個陣容完整d先
有多個Pedro 分擔出場時間
全隊年紀又後生少少,一季既迫搶唔係問題
咁有d 人話我地既反擊無左要學下皇
其實呢d 我覺得都係前迫波,打到對方散左至出現既場面

當然我地今年既人腳係做唔到迫搶

純發勞騷

Paco成日撻q

有既係伊斯高唔係佢

就愈會了解事實

講到少少Dso,其實佢根本係一個弱化版尼馬,最適合打巴位係左翼,但廢十倍。
係黃潛佢可以也文也武,因為空位多
但踢巴根本另一個世界

佢推順左係扭到人,但佢從來都唔係小白type
佢無原地擺脫同果種超強護波能力

isco比佢勁十倍都嫌少

Paco成日撻q

有既係伊斯高唔係佢

就愈會了解事實

講到少少Dso,其實佢根本係一個弱化版尼馬,最適合打既位係左翼,但廢十倍。
係黃潛佢可以也文也武,因為空位多
但踢巴根本另一個世界

佢推順左係扭到人,但佢從來都唔係小白type
佢無原地擺脫同果種超強護波能力

isco比佢勁十倍都嫌少
我可以夠膽講,呢到睇得最多黃潛老西華倫波既一定係我

佢地有咩料我最清楚
你話Dso夠料打後備未必係錯
但頂多係尼馬後備
唔係中場後備
但頂多係尼馬後備
唔係中場後備

土方巴 咁你覺得有邊啲可以做到中場sub
但頂多係尼馬後備
唔係中場後備

啱呀,所以我覺得賣左毒撚,由Dso同細佬打左右翼後備
但頂多係尼馬後備
唔係中場後備

啱呀,所以我覺得賣左毒撚,由Dso同細佬打左右翼後備

唔使回購屌老虎

現實係殘酷

試諗下巴學蝗咁出隊b隊出黎冇晒msn

艾達 paco 細佬
Dso ag 羅白
Digne 煙 小馬 維度
斯尼臣

作客中下遊唔輸偷笑

現實係殘酷

試諗下巴學蝗咁出隊b隊出黎冇晒msn

艾達 paco 細佬
Dso ag 羅白
Digne 煙 小馬 維度
斯尼臣

作客中下遊唔輸偷笑

上面得給細佬Dso 羅白,馬斯,AV,施留得過
其他放哂佢啦
成班仆街反球王
成班仆街反球王

冇返C朗喎
成班仆街反球王

冇反C朗喎
歷史第一人,不敢反了
今日供奉左3支香比佢,希望佢保佑我
下季你地就要排隊幫ag含j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞