[挽留白伯] 巴塞隆拿球迷討論區 (198)

1001 回覆
13 Like 60 Dislike
祖記一去到三閘線就cool唔到波已經大獲
如果今日場波係巴塞打賤種比人大炒都似

祖唔係咁差,輸運都係其一,頭兩球改變方向

下半場讓個半場比人攻喎
根本輸自己

與其話讓,不如佢守唔到賤種班中場
[突發]都靈炸彈襲擊

下半場讓個半場比人攻喎
根本輸自己

第一球賤種反擊嚇窒左條傻9
又唔想輸反擊但又唔換人,搞到全守等死
我係拖舟就即刻放左巴爾比獌,下季轉打442/ isco打假9

下半場讓個半場比人攻喎
根本輸自己

驚輸反擊反而比人禁屌

下半場讓個半場比人攻喎
根本輸自己

同班賤種打一定要好似我地同佢地打咁鬥攻
賤種條後防頂唔到
睇完場波再睇番自己條中場,成個系統真係可以砍掉重練了,呢2季d無效控球搞到冇哂活力

下半場讓個半場比人攻喎
根本輸自己

同班賤種打一定要好似我地同佢地打咁鬥攻
賤種條後防頂唔到

蛆班友下半場明顯冇力
中場完全波都唔追
其實只可以話格食格同埋我場條中場同右閘真係輸好多
賤種班人太全能啦
點玩都得
巴塞下年復興完就做番歐洲霸主 同皇者曼一齊稱霸歐洲
其實只可以話格食格同埋我條中場同右閘真係輸好多

唔係冇可能,有錢就得
又一隻
賤種班人太全能啦
點玩都得

好剋蛆記
破密集好勁呢隊賤種

唔係冇可能,有錢就得

60m semedo
50m sidibe
50m Mendy
100m華拉提
90m古天奴
差唔多了
下季繼續用AG 三冠旨日可待

新細哨
多謝咁多巴迷睇我皇攞歐聯,你地可以訓na
賤種班人太全能啦
點玩都得

好剋蛆記
破密集好勁呢隊賤種

轉442之後將A,B隊打法融合左,進攻多唔同變化,咁先難mark
正如流川楓係決賽肯傳波咁
賤種班人太全能啦
點玩都得

好剋蛆記
破密集好勁呢隊賤種

砍你唔入就玩遠射
加上有運,點玩

AG一個人可以屌打全歐球隊
賤種班人太全能啦
點玩都得

好剋蛆記
破密集好勁呢隊賤種

砍你唔入就玩遠射
加上有運,點玩

頭兩球真係好運 之後祖都冇左道氣
咪回個林淦生
我皇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞