[挽留白伯] 巴塞隆拿球迷討論區 (198)

1001 回覆
13 Like 60 Dislike
收到風唔買semedo轉買比爾連了

其實唔明巴迷咁反比爾連,話哂都出自巴塞,加上講潛力都算現今頭幾。巴塞唔買都遲早比鏝鈀鍠買

唔值,廢

其實唔明巴迷咁反比爾連,話哂都出自巴塞,加上講潛力都算現今頭幾。巴塞唔買都遲早比鏝鈀鍠買

唔值,廢

除左快佢冇咩好
要快又有艾巴
仲有咩世冠杯魔咒根本係自我安慰
同樣都係教練同球員問題
睇人地蝗狗做得幾好

後備力量問題啫,我死唔信佢地下季無占士莫拉達,踢咁多賽程仲keep到

冇占士,但收番幾個青訓
冇莫拉達,買番新享利
你話keep唔keep到?

本身套後備仲有料過占士

得罪講句 你地巴正選十一個都未齊一線料

陣地戰廢一半武功要黎托

陣地戰廢一半武功要黎托

你咁講,無得講喎,踢波講夾唔夾,我反而覺美斯係好夾d高速後上球員,佢加艾巴有咩唔好

陣地戰廢一半武功要黎托

你咁講,無得講喎,踢波講夾唔夾,我反而覺美斯係好夾d高速後上球員,佢加艾巴有咩唔好

波底差,傷完一次已經廢過西咁,再傷多d應該玩完

陣地戰廢一半武功要黎托

真心迷比爾連
雖然佢前排真係有d唔穩定,但季尾加埋FAcup真係好好j

陣地戰廢一半武功要黎托

要比爾連唔係唔得,右邊中中配番一個小白型球員就可以
左路配搭係小明+小白+mk
有小白同MK係到,小明可以做後上工作,今年小白跌watt已經搞到左路廢左一半武功

右路之前有特警,拉B咪做下防守,插上工作囉
如果右路係比爾連,基本上同AV搭拉B一樣都係唔理想

陣地戰廢一半武功要黎托

真心迷比爾連

我有睇場波,車打少個嗰陣係好勁,下下反擊好快
但唔啱巴塞

陣地戰廢一半武功要黎托

真心迷比爾連

佢將來有能力再上一層樓係一回事,但而家ge佢唔會係30m或以上,50m甚至係cls

陣地戰廢一半武功要黎托

真心迷比爾連

西布朗

陣地戰廢一半武功要黎托

真心迷比爾連

佢將來有能力再上一層樓係一回事,但而家ge佢唔會係30m或以上,50m甚至係cls

睇返之前夾到美斯既右閘
應該係要善打陣地戰,善搓波(即係丹尼爾,但當然是後生有動力果個)我覺得somedo 奧利亞應該好d

比爾連我未見到

陣地戰廢一半武功要黎托

真心迷比爾連

睇返之前夾到美斯既右閘
應該係要善打陣地戰,善搓波(即係丹尼爾,但當然是後生有動力果個)我覺得somedo 奧利亞應該好d

比爾連我未見到

如果右邊將拉B換左做B 施華呢種組織進攻,咁我唔反對買比爾連
Pol Lirola, the Juventus defender on loan at Sassuolo, is one of the options Barcelona have to reinforce their right-back slot. [sport]
Pol Lirola, the Juventus defender on loan at Sassuolo, is one of the options Barcelona have to reinforce their right-back slot. [sport]

Ernesto Valverde knows the young Catalan, who had impressed him with an excellent performance against his former club Athletic Club. [sport]
唔太識呢位人兄
FM妖人,愛斯青訓同加泰人
祖紀應該用佢接特警班
FM妖人,愛斯青訓同加泰人
祖紀應該用佢接特警班

97年出世,細過我地B隊Palencia1年
如果右邊將拉B換左做B 施華呢種組織進攻,咁我唔反對買比爾連

B silva 其實好岩踢巴塞

B silva 其實好岩踢巴塞

算擺啦 已轉會
話說之前個膠登仔去左邊

Alba?
自從有班人block佢後就消失了

yes
好似有見過佢上一兩次水
唔記得左 點解block佢

淨係記得佢同你一樣都係俾迷仔撚

唔記得點解
佢好似一黎就開始被撚

like you

Me係不停叫先比人撚
唔好期望有第3個哥狗第2個安蛇出現
出年唔輸得多都收貨
出年唔輸得多都收貨

睇埋轉會先
唔太識呢位人兄

未聽過
出年唔輸得多都收貨

睇埋轉會先

如果係買比比鳥古天奴就唔洗諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞