[挽留白伯] 巴塞隆拿球迷討論區 (198)

1001 回覆
13 Like 60 Dislike
希望華維迪會有plan b
識買個高中鋒最後十分鐘等人地中堅有啲壓力都好

至於賣唔賣細佬我同意大家觀點,就係睇下你筆錢換到咩人

換到華拉堤我唔介意,你又換啲D so級數我真係屌你老母
大巴拿今場好廢,究竟係人地守得好定係真係咁嘅實力
對賤種無得守架
一定要打對攻先有希望
好似我地作客打佢咁
華倫贏果場又係對攻

要主動逼搶加主攻

但係咁體力唔夠玩

所以一定要有活力既人
AG呢啲慢吞吞就免了

皇狗真係守得好
sbt...
對賤種無得守架
一定要打對攻先有希望
好似我地作客打佢咁
華倫贏果場又係對攻

要主動逼搶加主攻

但係咁體力唔夠玩

所以一定要有活力既人
AG呢啲慢吞吞就免了

Chur得掂Modric Rm就踢得好亂

如果要買seri呢d質素,我寧願用番青訓

皇狗真係守得好
sbt...

Both la
Dybala今場攞波好離腳下

皇狗真係守得好
sbt...

完全冇人係三閘線hold到波,得番燒味

如果要買seri呢d質素,我寧願用番青訓

咪係 Verratti吧

上半場唔差喎
下半場成條祖記中場都無左
佢都做唔到啲乜

皇狗真係守得好
sbt...

完全冇人係三閘線hold到波,得番燒味

Dklm 西瓜做柱波都hold唔到 Dybala又好離腳 反而Alves hold到下
好彩賤種自己柒無左飛機盃
唔係就三冠
唔係就三冠

2連歐聯已經屈
唔係就三冠

唔好自我安慰啦
根本無野重要得過歐冠啦問心
你十個國王盃加二十個西甲都比唔上一次歐聯衛冕啦問心
我係華dee就拎呢場波,巴歐聯2場作客嘅playback loop黎睇
我係華dee就拎呢場波,巴歐聯2場作客嘅playback loop黎睇

Cm Verratti
之後Neymar Messi㩒死rm兩閘
足球真係得中場得天下 呢家我地同蝗相反 果時夢三我地中埸尾機 呢家調轉左
足球真係得中場得天下 呢家我地同蝗相反 果時夢三我地中埸尾機 呢家調轉左

皇狗最恐怖係佢地除左猜得之外仲守得
又有反擊同燒味
好撚全面

皇狗最恐怖係佢地除左猜得之外仲守得
又有反擊同燒味
好撚全面

守得就唔agger 佢地仲失得多波過我地條豆腐後防
但佢地每一個位個人能力都好top 唔會好像似我地咁依賴一個人

我地輸得起
新一季做好自己先啦,隔離點唔關我地事
右閘位我地真係輸哂
琴晚卡華積跑上黎助攻果下
希望來季Vidal會踢番起
起身做咩咁多負皮
起身做咩咁多負皮

賤種想評分都贏我地咪入嚟俾個負皮你囉
右閘位我地真係輸哂
琴晚卡華積跑上黎助攻果下
希望來季Vidal會踢番起

高層:下季買宇宙神閘返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞