[挽留白伯] 巴塞隆拿球迷討論區 (198)

1001 回覆
13 Like 60 Dislike
話說之前個膠登仔去左邊

Alba?
自從有班人block佢後就消失了
新一季做好自己先啦,隔離點唔關我地事

有一樣野叫此消彼長
而且事實係,你要贏歐聯同聯賽就係要比皇馬更強

如果你定既目標係歐戰陪跑咁我地已經做得夠好

事實係今季對賤種冇輸,但永遠都係輸埋on9波輸係戰術同出人方面,全部都係出係自己身上,我唔覺得未做好呢樣就去理人地衛冕幾冠然後擺係心度又有咩用

正如施丹我唔覺佢真係有咩戰術,只係將更衣室回復正常,令到球員發揮到本身水準,我地依家連呢樣都未做到

去到頂級level
真是睇一個人有冇能力發揮到班球員,同令到班球員真心順你

呢樣野我覺得真是球員出身既教練先做到

所以我等緊沙維
但華維迪都觀望既~

前者安歷基可以話0分
係巴塞3年,除左蘿白,冇一個人係上到位

蘿蔔上位只係付碌

有一樣野叫此消彼長

事實係今季對賤種冇輸,但永遠都係輸埋on9波輸係戰術同出人方面,全部都係出係自己身上,我唔覺得未做好呢樣就去理人地衛冕幾冠然後擺係心度又有咩用

正如施丹我唔覺佢真係有咩戰術,只係將更衣室回復正常,令到球員發揮到本身水準,我地依家連呢樣都未做到

去到頂級level

所以我等緊沙維
但華維迪都觀望既~

前者安歷基可以話0分

蘿蔔上位只係付碌

Yes 只係冇人鳩放試試

今年都係聯賽太柒姐 我覺得歐聯冇左支煙會夠踢

唔太同意,始終中場問題仲未改善到

4,5,8本身都係早兩年冠軍正選
跌watt跌到咁就係教練調整能力低囉

8係退化,唔排除只係今年不斷傷搞到dup

佢技術上冇問題,主要係體能,但唔見得佢在場時對強隊都攻得順

4,5直頭係中場當打之年

年紀係一回事 5今季極差

咪話教練調整狀態有問題囉

你睇哥蛇,老費,卡比路點對d無態/自以為視ge球員啦

包禾今年咁柒,哥狗都係用左半季就雪佢
安歷基呢?
24柒,用
AG柒,用
AV柒,唔用半年
Dso柒,唔用成年
後面嗰2個柒一場就比人雪,前面場場做小丑場場出
話說之前個膠登仔去左邊

Alba?

yes
好似有見過佢上一兩次水
唔記得左 點解block佢
話說之前個膠登仔去左邊

Alba?

yes
好似有見過佢上一兩次水

淨係記得佢同你一樣都係俾迷仔撚

有一樣野叫此消彼長

去到頂級level

所以我等緊沙維
但華維迪都觀望既~

前者安歷基可以話0分

蘿蔔上位只係付碌

啱呀,就算細佬上位都係個人實力(未大傷前)
睇唔到安歷基有咩調教球員功力係到
所以我對華維迪有少少期待在於佢教新仔唔錯
話說之前個膠登仔去左邊

Alba?

yes
好似有見過佢上一兩次水

唔記得點解
佢好似一黎就開始被撚
話說之前個膠登仔去左邊

Alba?

yes
好似有見過佢上一兩次水

唔記得點解
佢好似一黎就開始被撚

like you
班蝗狗好撚惡 疤爭氣please C朗世界第一人都講埋
話說之前個膠登仔去左邊

Alba?

yes
好似有見過佢上一兩次水

唔記得點解
佢好似一黎就開始被撚

like you

一個就講自己膠登仔
一個就講自己綠帽仔
兩個一擔擔
上面爆閘定咩
我不嬲都話拎住msn,一年兩隻盃係基本,其中一隻要係聯賽
歐聯太多變數,但4強係基本

條廢坑來來去去死出msn,幻想佢地柒89分鐘,但最後一分鐘有神來之筆,有態果d後備就完全冇機會出
中場有位就塞ag落去,最新玩法係放埋佢去右閘
人地教練就幫球員保持狀態,佢就幫球員調差個狀態

有一樣野叫此消彼長

去到頂級level

所以我等緊沙維
但華維迪都觀望既~

前者安歷基可以話0分

蘿蔔上位只係付碌

啱呀,就算細佬上位都係個人實力(未大傷前)
睇唔到安歷基有咩調教球員功力係到
所以我對華維迪有少少期待在於佢教新仔唔錯

馬後炮咁睇安歷基係好那急進
佢自己有套贏既方式
但呢種方式唔係咁啱我地d 球員
佢自己又唔理

如果華維迪可以恊調到我地d 人
成績應該唔差
仲有咩世冠杯魔咒根本係自我安慰
同樣都係教練同球員問題
睇人地蝗狗做得幾好
反丙朗出番去啦,唔關我地事
同樣都係教練同球員問題
睇人地蝗狗做得幾好

後備力量問題啫,我死唔信佢地下季無占士莫拉達,踢咁多賽程仲keep到
同樣都係教練同球員問題
睇人地蝗狗做得幾好

後備力量問題啫,我死唔信佢地下季無占士莫拉達,踢咁多賽程仲keep到

冇占士,但收番幾個青訓
冇莫拉達,買番新享利
你話keep唔keep到?
收到風唔買semedo轉買比爾連了
Ernesto Valverde gave his approval to sign Hector Bellerin. Barcelona will contact Arsenal soon to open negotiations [sport]
同樣都係教練同球員問題
睇人地蝗狗做得幾好

冇占士,但收番幾個青訓
冇莫拉達,買番新享利

本身套後備仲有料過占士
收到風唔買semedo轉買比爾連了

其實唔明巴迷咁反比爾連,話哂都出自巴塞,加上講潛力都算現今頭幾。巴塞唔買都遲早比鏝鈀鍠買
究竟比爾連同高層有冇做過愛
同樣都係教練同球員問題
睇人地蝗狗做得幾好

冇占士,但收番幾個青訓
冇莫拉達,買番新享利

本身套後備仲有料過占士

Asensio完勝james啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞