[挽留白伯] 巴塞隆拿球迷討論區 (198)

1001 回覆
13 Like 60 Dislike
今日佑b會去邊到同條女慶祝?
好彩賤種自己柒無左飛機盃
唔係就三冠

唔好自我安慰啦
根本無野重要得過歐冠啦問心
你十個國王盃加二十個西甲都比唔上一次歐聯衛冕啦問心

我諗佢都係覺得起碼仲未俾蝗拎到三冠姐
如果唔係就真係潛足十世架啦
起身做咩咁多負皮

賤種想評分都贏我地咪入嚟俾個負皮你囉

我地下次搵翻迷囝kai po囉
祖記如果頭十分鐘入到波都有機 咁樣逼完入唔到 之後邊有氣同蝗玩吖 半和已經知下半會俾人入啦
唔係就三冠

唔好自我安慰啦

Ucl冧莊冇人能及
唔係就三冠

唔好自我安慰啦

人地衛冕歐冠我地已經可以潛十世啦
唔係就三冠

唔好自我安慰啦

潛吧
下年等睇3連冠
新一季做好自己先啦,隔離點唔關我地事

有一樣野叫此消彼長
而且事實係,你要贏歐聯同聯賽就係要比皇馬更強

如果你定既目標係歐戰陪跑咁我地已經做得夠好
個心係唔舒服

但是我地巴塞最重要係踢到自己方式既足球咁嬴錦標

同埋曼聯都用左好多年爬利頭,贏得最多頂級聯賽。

宜家個情況點都正面個00-03個段日子
成班友屌祖踢得差 但都係贏你垃圾疤
人地蝗拉得空人地條大巴咪有位入到 疤做唔到咪柒

同埋蝗琴晚贏埋運 入左第二球好撚傷 之後祖成班呆哂
唔入去蝗區都唔知原來C朗係球王水平

洗乜 出面公海吹奏緊啦

佢地唔知係假膠定咩
只要贏波就Cr7 carry

佢地唔知係假膠定咩
只要贏波就Cr7 carry

琴日除左入波淨係見到炒飛機 係勁嘅 但哪來carry
個心係唔舒服

但是我地巴塞最重要係踢到自己方式既足球咁嬴錦標

同埋曼聯都用左好多年爬利頭,贏得最多頂級聯賽。

宜家個情況點都正面個00-03個段日子

Agger 真係要踢翻自己風格贏先開心
今日佑b會去邊到同條女慶祝?

約左你又甩我底

有一樣野叫此消彼長

事實係今季對賤種冇輸,但永遠都係輸埋on9波輸係戰術同出人方面,全部都係出係自己身上,我唔覺得未做好呢樣就去理人地衛冕幾冠然後擺係心度又有咩用
唔係就三冠

唔好自我安慰啦

上網都要潛水
安狗走左,下年聯賽已經冇問題
安狗走左,下年聯賽已經冇問題

小心比人鞭

有一樣野叫此消彼長

事實係今季對賤種冇輸,但永遠都係輸埋on9波輸係戰術同出人方面,全部都係出係自己身上,我唔覺得未做好呢樣就去理人地衛冕幾冠然後擺係心度又有咩用

正如施丹我唔覺佢真係有咩戰術,只係將更衣室回復正常,令到球員發揮到本身水準,我地依家連呢樣都未做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞