[挽留白伯] 巴塞隆拿球迷討論區 (198)

1001 回覆
13 Like 60 Dislike
仲記得有條弱智係度同我拗皇馬廢過以前

似足Facebook page d啲自大admin一樣

你老母係雞

Btw 啲鍠實又講到Cr7 carry
好撚黑
西甲已經黑左我地個西甲
而家又黑埋個歐聯,呢場波至少走甩左賤種5個12碼⋯
個po即刻多左幾個負皮
我留意左好多次 每次巴狗柒左 個po就會多好多負皮
好撚黑
西甲已經黑左我地個西甲

咪撚扮喇,攞左冠軍返去慶祝喇
樓上條柒頭又係度扮巴迷,真係以為冇人認到,辛苦晒
個po即刻多左幾個負皮
我留意左好多次 每次巴狗柒左 個po就會多好多負皮

今次邊有柒到
好撚黑
西甲已經黑左我地個西甲

躝啦傻閪
多謝疤狗捱夜睇我地衛冕
又block多幾件爆閘狗
拉莫斯d戲
樓上條柒頭又係度扮巴迷,真係以為冇人認到,辛苦晒

林淦生
係公海明明係隻蝗 做戲學下拉膠啦
皇馬其實仲有進步空間
呢點先最恐怖
好撚黑
西甲已經黑左我地個西甲

yes
皇馬其實仲有進步空間
呢點先最恐怖

瘋狂轉邊拉空大巴 呢招巴狗做得唔夠快
皇馬中場完全技術性撃倒蛆 呢家皇條中場同夢三有得揮
皇馬其實仲有進步空間
呢點先最恐怖

唔覺,今季到頂,一來佢地今季班鑽石後備陣無可能keep到,二來,部分球員開始老
又關我地事
已經唔比我地開中立post
潛去狗竇都要爆閘,有冇咁低賤
祖記一去到三閘線就cool唔到波已經大獲
如果今日場波係巴塞打賤種比人大炒都似
多謝c朗,上盤
又關我地事
已經唔比我地開中立post
潛去狗竇都要爆閘,有冇咁低賤

波台公敵--蝗
蝗狗真係好撚煩

祖唔係咁差,輸運都係其一,頭兩球改變方向

下半場讓個半場比人攻喎
根本輸自己

運都要造到出黎,你睇下半場祖記搵唔到位攻同佢打我地攻得咁輕鬆,完全2個反差黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞