[挽留白伯] 巴塞隆拿球迷討論區 (198)

1001 回覆
13 Like 60 Dislike
泰皇又被人撚了

撚你老母咩尿液酸

講咩呀你 隻抽

拎條賓周拍打你塊小臉蛋

牙籤打我唔痛架bo

更何況連牙籤都冇
泰皇又被人撚了

撚你老母咩尿液酸

講咩呀你 隻抽

拎條賓周拍打你塊小臉蛋

牙籤打我唔痛架bo

所以朕打你會痛到叫媽咪
泰皇又被人撚了

撚你老母咩尿液酸

講咩呀你 隻抽

拎條賓周拍打你塊小臉蛋

牙籤打我唔痛架bo

所以朕打你會痛到叫媽咪

其實你個username點解有條蛇?
泰皇又被人撚了

撚你老母咩尿液酸

講咩呀你 隻抽

拎條賓周拍打你塊小臉蛋

牙籤打我唔痛架bo

所以朕打你會痛到叫媽咪

泰皇又被人撚了

撚你老母咩尿液酸

講咩呀你 隻抽

拎條賓周拍打你塊小臉蛋

牙籤打我唔痛架bo

所以朕打你會痛到叫媽咪

初初冇
但見連登有得用emoji咪玩下
泰皇又被人撚了

撚你老母咩尿液酸

講咩呀你 隻抽

拎條賓周拍打你塊小臉蛋

牙籤打我唔痛架bo

所以朕打你會痛到叫媽咪

初初冇

蛇皇

撚你老母咩尿液酸

講咩呀你 隻抽

拎條賓周拍打你塊小臉蛋

牙籤打我唔痛架bo

所以朕打你會痛到叫媽咪

初初冇

泰皇💩
發覺呢排泰王俾人撚仲多過綠帽仔

隻狗就咪理佢,係到刷存在感

講到你冇份咁

講到你冇份咁

除左回錯sor9仲有邊招

因為me冇再call spring
以前call spring 係好搭馬 一堆人齊齊call 清泉想叫停都無可能 宜家條綠帽仔call就被人撚 疤po真系低汁左巧多=,=
以前call spring 係好搭馬 一堆人齊齊call 清泉想叫停都無可能 宜家條綠帽仔call就被人撚 疤po真系低汁左巧多=,=

尿酸過高痛風主因 痛風的「前身」是高尿酸血症,而尿酸是體內核酸,也就是普林最終的代謝產物。 .

擔心

尿酸過高痛風主因 痛風的「前身」是高尿酸血症,而尿酸是體內核酸,也就是普林最終的代謝產物。 .

擔心

一齊撚番綠帽仔ok?

擔心

一齊撚番綠帽仔ok?

邊撚個得閒理佢
佢唔聊鳩朕朕是唔會反擊der

綠帽狗條女

我叫你哋都唔一齊
仆街啦
已經毒到無春可叫
已經毒到無春可叫

樓上2件金毛

擔心

一齊撚番綠帽仔ok?

邊撚個得閒理佢
佢唔聊鳩朕朕是唔會反擊der

泰王b all in左Rm未?

咪係 間唔中call下姐都撚me
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞