<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[19] - 運動大會及演唱會籌備拍攝中

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
有時唔知點解影完再PS 都可以咁
佢之前都有set 相影到手指勁撚短
今日阿部啲Pokemon 相都好似發福咁
我覺得佢知有人笑9佢,啱啱嗰集佢有啲應該係唔識然後又9寫咗,之後諗諗吓擦咗佢情願留空
佢有題到SHOW出黎果陣見到其他人寫果D佢即擦,好明顯
https://youtu.be/bxKygbn40TQ
原來Eric自己都去同一日豉油個老闆拍左集
今日kid同達哥上合歡山(仲有小鬼經紀人)係咪幫小鬼拍d咩
可能都係放野七
最近失業無野做
睇緊個叫台灣尋奇個channel 姐係之前同阿部拍過條片有黑龍果個channel
不過我淨係睇一條女叫唄姬既片
我想講 人地大約拍左20幾條片 可以內容種類無乜點重覆到
但係泱泱個channel9成片都係食食食
https://www.youtube.com/playlist?list=PLEw7o29Yksee1IQH6R6T-7c8f3GpjDPno
高清版我們發財了
可以睇坤達同柯佳嬿定情
咁佢本人就係食食食 佢係誇到一日兩杯珍珠奶茶嗰啲人黎

開部戲俾佢出名上位 同 全台灣小食店任食 我估佢會揀後者
之前用左幾日時間睇晒 飛晒其他線咁睇
然後更加鐘意佢地
痴線 成90集
我淨係睇左半粒鐘個剪輯牌已經覺得好sweet
應該玩很大
KID有張STORY有上次KID同小鬼幫手賣野個婆婆
一黎係班苗叫佢唔好「亂」拍其他野
另一方面係泱自己問題
完全冇野心就唔會有動力去拍其他野
就算係都分分鐘可能係因為置入先拍

咪變相搞到成個channel 90+%既片係食/同食有關
都有可能係野七
賤葆帶木曜3傻應該無問題
木曜帶賤葆3傻應該好撚大問題
兩邊都大問題賤葆果邊要睇拍邊種,拍整野實驗果d都好d,拍日常會比班蛋同苗爆破
木曜拍賤葆3傻會無咩效果同唔特色
聽日繼續賣嘢
無諗過竟然係依個product
Card game?
佢又無比例, 影得近姐
望第2幅相, 應該只係比入面大少少
今次海外有得買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞