<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[19] - 運動大會及演唱會籌備拍攝中

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
坤達老婆原來係艋舺個清純妓女而家先知
大雅工作室嘅咁多個都好好睇
啲酸民真係好撚on9,又去屌賤保危險乜乜柒柒
明明有拍電影既專業爆破人員係到
啲女如果受傷賤保先係最驚個個
其實大雅個班
起碼有兩個應該有牌
條友擺明唔識野啦
如果係咁既話啲左膠大片咪全撚部都唔洗拍啦
部部都炸到阿媽都唔撚認得

酸民真係柒撚到
係咪賤葆ig story 果個?
我依加去揾唔返條友個comment

其實主要係d 酸民太睇少youtube 片
又或者係d youtuber 拍得太好
其實跟本9成以上youtube片都有set 過
點會咁易出意外
d 酸民好多都以為就咁囉部手機出來
大家鳩fing fing 掉個炸藥落地下引爆叫d 女行過
我諗d 酸民以為youtube 片= 抖陰d 弱智拍片一鳩樣
殊不知大雅d 片部部都花好多心機準備同拍攝
點會無諗過幾條女安全
我諗全條片最危險係行水溝被球之妖精掉波撞落地擦傷
黑龍feat阿部條片
最後阿部簽落役別是咪故意
阿部收佢做兵
套全明星觀察中我以為百祥又會出嚟屌抄佢屋簷下添
似咩
岩岩去左wiki睇我覺得似韓國個啲綜藝
應該一早set好左
台灣尋奇d片全部都set得好明顯 特別係黑龍既片
宜家既百祥係鏡頭面前出現得太多
有d煩厭
我覺得百祥多左講野其實都ok
反而阿公唔拍一日就只係一個玩game唔肯認輸間唔中偶有閃光既廢老
佢做直播真係唔掂
其他人又要比面佢唔敢放膽做
依家鍾意聽百祥溫泱部坤達節目前直播多過正節目直播
呢個先係精華
有時上下班去食飯,邰哥遇到岩口味會起筷多過訪問,百祥就要出嚟訪問番嘉賓,除非好似動力火車咁
有名比你叫美食廢人
我諗木曜如果無百祥係後面鳩噏
7成片都會好悶
絕大部分上過黎既嘉賓 直接同邰哥合作一定有代溝 同埋對邰哥個種恭敬態度會有距離感
好似比yt黃標埋 應該係比班酸民投訴啦
之前出line圖已經球過一次 賤葆拎晒18萬收益捐出黎
下班去吃飯直情係冇百祥根本就run唔到個流程
賤葆依家次次拍片都十幾廿萬咁拍好高budget
d片流量仲高過阿嘎
咪係 除左搵三個女仔圍威喂個d片
其他應該本都回唔到
其實講野冇問題,但佢太過努力刷存在感,佢已經係去到明明主持嘉賓正常交流緊好睇唔悶場,佢冇啦啦打斷人硬插嘴,仲要好多時都係講鳩野,呢下難頂
我真係唔覺得下班去吃飯除左呱吉同動力火車有邊個同邰哥正常交流到
呢個單元我覺得真係最悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞