<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[19] - 運動大會及演唱會籌備拍攝中

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
大把貧乳得145
當係fan meeting
今年演唱會食正聖誕同boxing day 佢地其實兩場都係下午3點開始 唔會話搞到大家miss 左聚會
唔知今年係咩歌手合作,睇新聞內容邰哥合作對象似係盧廣仲
可能星期四就播準備演唱會第一集
同邊個合作都係bonus黎買得飛既都係為木曜架啦
琴日百祥講笑
話可能有邰哥又有可能冇邰哥

唔公佈嘉賓係岩嫁
費事唔係木曜粉入場睇完嘉賓走人
木曜係曉 邊個係鳴門
唔公佈住姐
等28號節目出街實會講
會唔會有宇宙人 又係相信音樂旗下
唔知 但李洛克一定係阿良
談到不能說的秘密合作對象,溫妮忍不住小小暗示,以為對方歷練很多,一定是見過大風大浪的人,結果見到本人都超和藹可親,完全打破自己的印象,這次能因為節目跟他們合作,「做夢都在笑呢!」而泱泱則說,第一次見到合作音樂人的印象就是「哇!好高唷!」這次的合作絕對是木曜的天花板組合!不過談到自己的合作拍檔,最痛苦的應該是KID,他哀怨說一聽到要跟這位音樂人合作,四肢立刻癱軟,雖然是自己的偶像,但他的歌都超難唱,自己的風格跟他根本是南轅北轍,想到就好痛苦,但話鋒一轉他倒是開始反省起來,因為他的搭檔在華語樂壇可是炙手可熱,大家都搶著要合作,自己有這樣的機會還一直抱怨,還真是不應該,他馬上改口笑說,「其實我心中是非常喜悅的。」

究竟邊個配邊個呢 邰哥就十成九盧廣仲
d人話音樂總監係陳珊妮
上班去食飯出現過 動力火車 ozi 盧廣仲
一首《當》都夠回憶殺
如果真係有動力火車既話
想睇kid夾余天
到時分唔到邊個打邊個
阿公會瘋狂抽水
不過前提係佢要分到邊個打邊個
深度個邊又開番預先登記比之前冇填到表既會員去填 (因為冇填冇得優先購買25號個場)

深度又可以嘈一餐,話唔公平,老實講點改都好佢地咪又係會搶 前提係有得比會員優先購買已經好好 佢唔出呢張form 搶得仲勁
深度再分要滿1年再優先買其實已經好好唉最衰過唔到去台灣
其實係 有分一年前後已經差好遠
仲可以比深度會員覺得有回饋到,今次阿良佢地會睇到咩反應再參考架啦。
但前日佢開live果陣勁多人抖內
而抖內嘅人我見9成人都12個月以上,加上一人可以買4張?
我覺得25號嘅飛一定輕鬆秒清
其他係十一個月dum緊春
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞