<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[19] - 運動大會及演唱會籌備拍攝中

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
好老實 K記伯伯我真係唔識 但答著名演員應該都無咁嬲
仲有D演員我都唔識
而家睇緊上星期估人物 温你真係 連菲比斯都唔識 但出奇地佢答到Ed Sheeran
留名先
入錯位,想搞GAG都寫個真係同個KFC似樣D,劉美玲寫邰哥國文老師果個雖然你都知冇咩可能係,但KFC伯伯同百祥係完全冇可能係,百祥又冇COS過佢
即係出個靚仔但同坤達唔似樣,2個人又冇咩關係,然後寫坤達
最尾BEAR果題佢寫男主角我都覺得佢估得合理,真係完全唔知呢個人淨係靠張相估,當左佢係劇照再寫男主角
阿部去宅知道真係好撚好笑
琴晚翻睇晒佢上宅知道既精華
同埋阿部係宅知道話想成為係台灣最受歡迎既日本人
呢到好多人潑冷水話贏到福原愛先講
點知今時今日
翻睇呢兩集
得罪講句堆外國人運動員搵個香港後生隨時答岩七成以上
佢地究竟係扮定點
外國人and運動員
甚至卡通 後生應該都答得出掛
我敢講香港後生一定無可能7成啦
你而家行出街問羽球男雙贏中國個2個分別叫咩名 起碼一半答唔出
除非好似邰哥咁 形容到佢個人都計就有可能
sor我講得唔好
叫唔出名都應該形容到大概咩作品咩角色or寫錯名only
應該都唔會話完全唔識
唔好睇到香港班女咁高
我敢講Federer同Schumacher 90%答唔出
都唔好話羽毛球果幾個
Federer都好啲
老舒唔睇車應該都唔會識
只聞其名 不知其貌
都有可能嘅

不過federer應該好多人都唔知咩樣
Federer 認得兼講得出
但我對住schmacher嗌咗舒米高

利申:絲
運動員基本上頂多會聽過個名,知有個咁嘅人,但唔睇開運動野就真係唔會知個樣
一直skip左小鬼走果個星期既直播無睇
岩岩先睇完我想講
邰哥雖然近期變返好屎忽鬼
但當日真係大哥風範
美鈴個channel真係屌打其他人

台灣第一日本人真係不遠矣
最大獲係德蘭修女都唔識,只怪台灣教育真係食屎
佢識既,記左個差唔多既名姐
本身剩係睇一日系列 呢排睇埋live 發現邰哥真係幾難頂同冇品 有時啲嘴臉真係死廢老一個
最近一兩年嚴重左
坤達有時都有啲想串佢
其實佢係咪想再淡出
其實最大黨收皮關間電視台事多過佢嘅問題嘅又
所以麥卡貝準備開返電視台俾邰哥復出
大部份老人都係咁
係其他時間都還好 一玩遊戲就唔肯認輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞