<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[19] - 運動大會及演唱會籌備拍攝中

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
溫其實我覺得有啲慘
要行可愛路線就年紀開始大
要想扮下傻就唔識拿捏程度
仲要同時間太依賴個班所謂既蛋
某程度上我個人覺得溫係俾班蛋控制左而唔係將班蛋玩弄於股掌之中

雖然毛怪同苗都有類似班蛋既人
但比例上好低
除左個次有個癡撚線既係ig到要脅(?)泱泱搞到要百祥出手屌柒佢之外
都好似冇乜癡線野發生

唉 溫妮真係恨鐵不成鋼
其實拍去動漫店條女都幾正
但邰哥同佢好少互動咁
仲要有啲時候應該努力又hea做
之前煮野俾工作人員食, 買現成煮好嘅雞髀黎做手撕雞
前提係中國憲係咪真係唔玩,如果唔駛就佢唔撞星期四個時間咪無所謂,如果唔係木曜私下應該都唔鋸到仆街

當日玩很大就係中國憲嫌辛苦所以先加個人兼升佢做關主,而木曜其實都係仿效佢咁,Kid成日唔喺度,所以先好似玩很大咁搵多個人返嚟分擔下阿公,而家你又搶走搞到出現返之前個問題...
琴晚條片好明顯有generation gap
通常啲女嘉賓或者後生嘅如果唔係多嘢講/識講嘢/識做效果嘅,同阿公啲互動係會差啲
其實憲哥唔玩問題係啲嘉賓會唔會少咗好多,始終kid+坤達都唔夠號召力搵人。呢啲遊戲節目無大佬喺度叫人俾面嚟換應該好快死, 上年極智都要搵康哥睇場, 橫掂冇咗國光,如果憲哥叫康哥嚟做關主囉...

定索性改名叫月曜玩很大,星期一播, 邰哥做關主 電視youtube 聯播
其實阿公配天菜應該好掂
條友遲下應該真係上海台灣兩邊走
百祥直情笑到癲左咁
國光個節目唔係改左名轉左幾個主持當新咩
抄足韓國個節目
其實坤達同kid個定位唔同啦
kid 主要做綜藝 玩很大同木曜其實幾該佔左佢7成時間
而坤達除左木曜之外 佢仲有拍劇嫁嘛 一有劇拍就變左早2年拍月村咁 木曜都久唔久要請假
同埋坤達疫情前接左咩台灣選秀節目做導師
結果玩左排 執埋
第一眼見到咁多心口以為係泱黎
呢幾個星期d直播都好好笑
今集睇得出溫妮其實有小聰明 但無大智慧
無人想知啊
咁話哂木曜post
利申:唔好溫呢味,但淨係對果部份癲佬蛋反感
大魔王真係唔講得笑,夢多咁壯都畀佢操到爆
反而對呢個post反溫個班反感多d
溫妮話晒都元佬級 木曜6年 佢係木曜都5年幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞