<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[19] - 運動大會及演唱會籌備拍攝中

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
咁你又太跨張
溫/泱都係排球,阿部就係法式餐廳
如果講三個一齊出現就一樣係排球
阿部最新一日有出現
客串啫都唔係落手落腳做埋一份
疫情前拍落個啲有部分係阿公同佢地撞期或者題材得阿公一個可以carry到
個壇野之後90%係因為防疫
拍一集又要驗又要乜又要盛
另外個10%可能同上面一樣或者唔想俾班酸民煩撚住曬

你睇賤葆條片到依家仲係黃標
酸民的威力
三傻而家拍咁少一日系列好可惜 浪費左
尤其泱泱 中段個期差唔多每隔幾集就有佢
一日係最展示到佢優點既系列 亦因為咁鍾意左佢
好彩黎緊個一日射擊有佢份
你地有無睇下STR 單炎上
緊係有搞到咁大件事
https://youtu.be/br_NzdOiRxs

感覺兩邊都唔啱得曬
我都剛剛睇完
我都認同2邊都有問題,但而家唔似會咁易收到科
老K之後同人ZOOM LIVE果句好過火
但炎上講果陣真係求笑,起碼個女既自己係台上都提起過
當然可以係自己就可以提起其他人就唔提起得,但就怪囉
有冇懶人包
上面條片咪懶人包
老k就點都錯架啦,但問題係龍龍間經紀公司有心搞大件事&想帶風向,都係一樣咁仆街
佢一直所有野都係依照自己個心去做
唱歌出碟係自己夢想,做綜藝佢又係聽左kid同百祥既意見去做(效果係咪好就另一件事),假跑衰左,佢真係俾心機去練跑跑返次俾人睇證明自己
何來俾溫泉蛋控制?你當左佢係17live果D主播咩
班溫泉蛋痴線你又入個藝人數,jm9
決都有好多人9叫決我老婆,美玲都一樣有呢D fans,何必用一班cls既fans去定性一個藝人

所以我覺得你呢D講法已經唔係恨鐵不成鋼係直頭黑佢
咁你同意唔講就咪脫稿啦
罰完你又唔服上直播講個女既比人屌到扭曲
嬲到上蘋果屌柒佢都情有可原
重有證件妹
[新聞] 溫妮砸「350萬頭期款」出片!分手李玉璽
http://www.ptt.cc/bbs/Gossiping/M.1633597111.A.395.html

溫妮終於完夢
佢係咪得罪個記者
影到佢劣過平時
係本身今日個服裝造型柒,平時木曜直播求其一件都好過呢套,如果睇片你會覺得仲劣,下晝睇咗陣直播,一影全身即刻個腦彈矮冬瓜三隻字出嚟,佢係得罪個造型師,俾佢著成咁發片
圓咗夢希望佢專心發展返其他嘢

又有新劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞