<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[19] - 運動大會及演唱會籌備拍攝中

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
新個集邰哥d粗口消晒音既?好礙眼
新政策定點 覺得係賣點之一 聽落會有親民感
台北市應該揾唔到比台北田徑場更好嘅田徑場
岩岩睇精華,溫妮連KFC都唔識,係真傻定係扮野架大佬
廢事啲酸民係到煩撚住曬
今日賤葆先俾個班撚樣煩完黎
啱啱youtube彈出黎見到
原來阿辰師都拍過1日醬油間廠
應該唔關事 無理由拍左咁多年而家先怕呢樣
可能方便到最後拎去電視播
我覺得最近3集直播好睇過近期d一日系列
如果邰哥無咁老屎忽仲好笑
剪兩個VER就得啦
我係因為巴打呢條片 係到追賤葆自肥系列
我覺得黎個換妻 木曜3個交換賤葆3個拍條片
或者下次民宿可以搵賤葆佢地
我想睇下賤葆帶住木曜3傻仲有無可能玩得咁high
btw台灣真係寶島黎 d女正到
賤葆3條女嘈好撚多
3傻夾埋應該一半都冇
佢地3個好玩得 人又靚 講效果一定賤葆依3個
問題佢地3個太細
有generation gap
交換呀
我驚賤葆會俾班垃圾蛋煩死先

賤葆玩既style同木曜差太遠
就算係feat.都應該夠賤葆俾佢地煩一輪
岩岩睇精華,溫妮連KFC都唔識,係真傻定係扮野架大佬

頭幾年睇 都仲會覺得溫妮乜都唔識 幾可愛

依加睇到真係facepalm多
邰哥一見到佢寫百祥立即西面
老啦
唔可以乜都扮無知
睇左交換禮物同埋後續果2條片
賤葆個channel尺度都幾大
同阿公應該溝通唔到 我覺得邰哥仲會厭佢地嘈
而且我覺得3個女仔應該唔似其他女youtuber咁 應該唔太好坤達呢類型
品子迷坤達
之前條死神片有拎坤達黎攪笑

佢地太細啦
連kid要性騷擾都好似唔多襯
又明顯同溫泱唔同代
係得瑪利亞可以一齊玩

雖然唔係講木曜,但係我覺得好岩木曜依家個狀態
木曜個youtube channel啲留言,講少少唔好嘅嘢就一堆死忠衝出嚟護航
最最最最最最最重要係連木曜自己有好多回應都只係喺會員頻道到post出嚟
愈嚟愈活係自己同溫層
覺得台灣youtuber圈應該冇人唔好坤達
真係太完美
木曜youtube算多人屌啦
由其係屌阿公
不過我都唔明youtube總有班人做乜要成日出黎護航
好似之前邰哥明屌溫妮都話係佢地自己互動方式
咁坤達係偶像+前輩
就算冇留意/唔好都要比返幾分薄面啦
唔係話咩
你唔識 寫聖誕老人都合理過百祥下話
寫百祥又唔好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞