<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[19] - 運動大會及演唱會籌備拍攝中

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
佢姦左邊個
冇人知亦都冇需要知
呢個本身真係國手
佢地攞中文黎教, 我地直接學"Mother Teresa", 咁緊係我地容易啲記入腦
不過Kid嗰下好似真心load唔到德蘭修女係邊個
邰邰提麥當雄無人有反應
在場應該得佢知係乜水
同埋台灣好似耶教營運嘅學校都好似偏少?
香港小學真心都唔少係教會營運
所以呢啲耶教名人香港人會接觸多啲
成場人除左佢都未出世
照樣將你五馬分屍
班蛋有理性架咩
只要係對溫唔好既野就一律屌到底
理鳩你點包裝
同小粉紅一樣,一有少少覺得你講溫唔好就會屌到你渣都冇
點會呀,坤達同kid出咗世啦,90年代麥當雄仲拍緊嘢
佢最輝煌個期kid 達兩個仲係屁孩一個
點會識佢
咁可能我哋喺香港啦,80年代中頭出世嘅有幾多未聽過麥當雄
所以我expect俊傑會識
不過佢應該太細個就移咗民無印象
佢廣東話仲渣過邰哥喎
遲啲係咪會有一日台語主播

邰邰識可能都係因為麗的/亞視
識唔識燒山
唔記得之前邊日直播佢有提自己有學廣東話,之前比百祥話成個youtube 都係d燒味片 不過我諗都有可能都關亞視事
應該起碼會知邊個啦,不如叫佢一日老燒,應該好多香港人想知老燒依家喺台灣係做乜9
最有可能係嗰陣嘅港產片,想當年賣埠票房真係好犀利
麥當雄省港旗兵系列咁出名,仲要台灣第4台瘋狂重播港產片,有返咁上下年紀識都唔奇
我個人覺得泱拍番d動漫/運動題材可能仲有得攪,始終佢本身有認識,食野真係睇到有點兒悶
台灣文化部個邊爆左今年演唱會主題叫Challenge,上年350萬,今年700萬,不過我諗家下疫情未完全停,場地都難搞得大
https://grants.moc.gov.tw/Web/AwardPublish.jsp?__viewstate=Wgc6QqACXJiZ%20BLZqU%20JZgAaa4vPyufHaxZ1ypH3FT%2041%2F6zCZHOLw%3D%3D&fbclid=IwAR1TlymSg86CpnvEBvPSisDHIx_tWte2g6FljWSHSnQmlWkb5NgwwQWpz5w
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞