以色列係咪打完疫苗都頂唔住delta?

219 回覆
62 Like 2 Dislike
苗撚PR就係響疫苗中心幫人打毒針果班,冇生意就上黎連登屌9人
打毒針真係笑話,仲要咁多副作用同加速變種,後生等自然免疫,老嘅用抗病毒藥仲有效
打毒針對對身體有益打多d加速變種

寧願自然免疫
In case你睇唔明
A係打完針血液會有s1蛋白
B係有血栓

想問下「血液裏面有蛋白」嘅data點樣證明到會引致血栓?

你都痴鳩線, 你係咪弱智? 你咪質疑佢地兩者有無logical relationship囉, 咁撚簡單的野, 你係咪唔識直接問?

如果你個問題係, "血液裡面有蛋白, 但無證據佢地存在會引起血栓", 我唔覺得其他人問係弱智, 但我覺得你問就真係弱智到一個點, 我已經唔想答你. 例如話, 我可以講"馬路中間有四架車死左唔郁得, 但無證據佢地會存在會引起交通擠塞"一樣

我想到十萬種方法屌鳩你, 但無一種我講完我唔覺得自己同個弱智講野

想問下「血液裏面有蛋白」嘅data點樣證明到會引致血栓?
佢有冇做過實驗睇吓血液裏面蛋白水平同血栓機率嘅correlation?
呢啲先係support到佢hypothesis嘅data

證明唔到呀, 低能, 你返去讀返書啦, 讀完咪知囉 如果有個醫生被迫答你, 然後做個實驗比你睇, 真係真心淒涼
唔好浪費大家人生了, 弱智仔, 不如你攪住"證明唔到呀"呢個枕頭返屋企訓覺啦

Btw我覺得佢唔可信係鳩up
呢啲只係我嘅個人嘅主觀意見
又唔係academic writing
但篇文唔係喎
佢所指嘅一切全部都係客觀事實

Btw我覺得你唔可信, 你係鳩up
呢啲只係我嘅個人嘅主觀意見
又唔係academic writing

但篇文唔係喎
佢所指嘅一切全部都係客觀事實

得啦得啦, 全世界得兩樣野, 一樣係你支持果個propoganda , 一樣係你反對果D propaganda. 你責任就係去你反對的propaganda, 然後表演你D "子非魚"詭辯論. 因為無解釋到"蛋白在血液中間會引起血栓", 咁你就搵呢個方向攻擊. 鬼唔知你做緊咩? 行撚開D啦你

同埋我三大grad
咁又點LOL
你不如比個例子我
有咩大學寫paper
尤其係STEM, Medic嘅
係唔使data?

你係咪以為呢度人人係中學生? 三大freshman寫得出咁樣, 食屎啦 三大係咪香港中大港大科大果D呀? sorry呀, 我已經準備好, 連你話你係哈佛都要屌柒你架啦, 哈佛freshman都做唔到啦

最後, 你真係有少少拜登問題, 無乜野記性, 剛剛你先講完refenrence有data, 然後忽然依家又話無data?

唉, 我真心唔想再屌你, paper無data有乜咁奇怪? 唔係empirical research, 只係引用人地數據, 做乜一定要自己有data? 我寫篇文講太陽好熱, 係咪要我自己坐太空船去太陽再攞支探熱針出黎量一量, 我先可以寫呀? 唔可以引用其他人的結論呀?

我真心唔想屌柒你, 你睇到我對其他人都好有禮貌, 但你呢D真係真心賤格, 當個個都好似無知無識咁, 以為自己高高在上

我屌你老母呀
俾老細捽數搵人出氣唔奇
太多講法,數據分析又要睇一d未公開數據

咁到底係咪有證據證明,打左都係無用>?
Oh God
我一開始已經講緊篇文最大嘅問題係
冇證據證明佢嘅hypothesis
AB之間有冇correlation causation都好
I don’t give a fuck
當你喺篇academic paper提出你自己嘅假設時
點都要有data support

我開頭指佢冇data 係指緊佢嘅假設
而唔係佢嘅”Discovery”1234
我以為正常智力水平嘅人都明
呢個係我疏忽 向你致歉

同埋你以為三大undergraduates水平唔係咁
呢個真係你自己井底之蛙
求其去一間e library search FYP paper
都會搵到一篇結構完整
有齊introduction methods result discussion嘅文

無知唔係問題 以無知為榮就係問題
BTW見你好鐘意開po鞭屍
歡迎你學術台開個po鞭我屍
時事台就唔好啦
太多你呢種學術水平 達唔到可以討論嘅threshold嘅人
垃圾人種姐
Just a friendly reminder

邊有可能會做反向證明,咁玩沒完沒了
不嬲都係去證明兩件事既關連
基本黎
不過你grad左未ga
一陣又彈個undergrad黎自稱自己出paper既反疫苗撚
Also 你篇論文

“One based on the concept of using RNA as a drug” 唔係 idea 係乜野? 唔係人人有興趣下下千字文同你係度潑婦駡街 不過咁多字又highlight又盛you win啦
條弱智潛咗水 好失望
撚下佢睇佢出醜都幾有趣lol
印度點可以做準
檢測只得城市人有做 農村鄉下 係點 無人知
典型Sociopathy 滿口偉光正 但d詭辯污糟到冇人有 大部分佢屌緊既野 就正正係佢自己 佢自己知 但唔care 我好怕呢d人
早係phase 2 phase 3 Trail result 證實左疫苗所產生既T-Cell係TH1免疫偏向而唔係TH2 所以唔會有ADE
其實現實數據都反證左打完疫苗係冇ADE
如果真係有ADE 咁理論上打左疫苗而又中左突破性感染而死既人會佔死既大多數但現實就係 9成9病死既人係冇打疫苗所以質疑打疫苗有ADE真係on9 不如搵其他野黎質疑仲好
喂喂喂上水未啊
屌你老母
比個「真心賤格」、「以為自己高高在上」嘅人屌都唔出聲扮死狗?

By the way係咪自己睇完一次 發現柒咗所以深潛?
笑死我LOL
剛剛上, 我慢慢屌你, 你等等

你都痴撚線, 我同人玩成個月都係咁, 屌你老母
弱智, 唔撚應你係因為唔得閒咋, 尋日拜登又柒左, 邊撚得閒應你呢個偽學術撚?

Oh God
我一開始已經講緊篇文最大嘅問題係
冇證據證明佢嘅hypothesis

成板reference 咪係證據囉,
你其實係咪想講證據唔充份呀?
白痴仔連講說話都唔撚識講, 你唔信佢個證據, 同你唔信佢搵D證據證明到佢個假設, 唔等於佢成板都唔係證據

AB之間有冇correlation causation都好
I don’t give a fuck
當你喺篇academic paper提出你自己嘅假設時
點都要有data support

You don't give a fuck就去食屎啦, 留乜撚野言?
佢又唔係empirical research, 點解一定要自己做數據, 自己再分析? 佢引用人地分析唔得? 你都痴鳩線, 我已經引用左太空船同太陽個比喻, 你都聽唔撚明

我開頭指佢冇data 係指緊佢嘅假設
而唔係佢嘅”Discovery”1234
我以為正常智力水平嘅人都明
呢個係我疏忽 向你致歉

佢個discovery咪係佢個假設囉, 你係咪想講assumption呀, 屌你老母
唔識英文就唔好成日用英文啦, 弱智

同埋你以為三大undergraduates水平唔係咁
呢個真係你自己井底之蛙
求其去一間e library search FYP paper
都會搵到一篇結構完整
有齊introduction methods result discussion嘅文

唔好求其啦, 食屎狗, 依家擺黎啦, 攞你D FYP出黎睇下啦, 屌你老母
一聽你講FYP真係知你真係香港仔黎, 外國邊撚度搞FYP? 仲要係醫科? 你講乜撚野呀?

無知唔係問題 以無知為榮就係問題
你就真係以無知為榮啦, 連hyposehsis同assumption搞唔撚清
BTW見你好鐘意開po鞭屍
歡迎你學術台開個po鞭我屍
時事台就唔好啦
太多你呢種學術水平 達唔到可以討論嘅threshold嘅人

因為唔係人人好似你咁日日坐係連登度等人覆呀, 戇居, 下下等你出黎表演食屎?
我點解要去時事台? 你驚一個人唔夠打, 想搵人幫手呀? 低B, 你都痴根嘅

我有好多興趣, 但我呢個acc永遠只會在時事台講野, 因為我有我理由同目的, 不過我同你呢個弱智講都係無謂

其實我睇你個樣都係講"學術水平"果種人, 你屌下人開心下, 想表現自己識野多

我一般都唔開文, 都係reply, 因為講咁多做乜? 見人講錯先會指正, 大把人有更好見解同分析, 我自然比人講

但你呢D人真係太柒, 我本來想算撚數, 但你係要黎呢度扮學術, 好呀, 你繼續啦, 撚樣
你聽唔聽到"我覺得" 你知唔知道我覺得, 即係"我內心咁諗但我唔想用我個法去影響人", 佢個論文有無辦法肯定佢係inventor, 我識條鐵咩? 所以我只能講佢有重大貢獻

講真, 我做咩要執著佢係inventor?

因為擺在我面前的statement係, "反疫苖就係反智, 唔科學", 呢個statement我只要搵出一個negative就夠, 而果個人不論佢係inventor定唔係, 明顯佢係一個學者, 而佢曾經寫過好重要論文, 而同時佢好認識呢件事

用個比喻, 例如statement係"屎人人都話好食", 我唔需要搵哂全地球人去調查, 只要有一個人, 佢係人, 佢話唔好食就夠

唔係想講乜野, 我完全知道自己個statement係乜, 我理性根本無動機去執著佢係咪inventor, 我起初講, 只係話佢唔係inventor果個FC撚, 根本無道理. (甚至, 我其實完全可以同意"佢唔係inventor"呢個論點, 但絕對唔可能用呢個FC撚的理據)
佢係架, 我都唔知佢做乜春

根據我對連登的理解, 佢呢D都係輸唔起面子的香港仔表現

其實我係咪應該唔好屌到佢咁盡? 但佢個格一黎到好乞人憎, 佢真係以為自己係人類智慧同真理咁

屌你老母, 呢D人分分係讀business, take個course講下邏輯就衝出黎屌人
屌, 我都想咁young呀, 痴孖根
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞