以色列係咪打完疫苗都頂唔住delta?

219 回覆
62 Like 2 Dislike
CDC冇乜研究直接話大肚婆可以打

苗撚,你地啲磚家係點架
以色列最大嘅數據漏洞就係班後生未打針。希望呢波可以再睇到多d數據,如果有埋不同年齡層感染/死亡率嘅數據就仲好
樓主可唔可以pin呢個?
好多時d撚樣掉條link埋黎就當真理
你知唔知自己噏乜鳩
一開始係你班疫苗撚話打咗疫苗就無事係咁話唔打嘅乜乜柒柒
有好多唔打都係因為無乜臨床/有長期病有concern
好喇,而家事實証明疫苗無用又搬龍門話唔100%無事
仲好意思屌鳩人話你哋搬龍門?不如下次學敗登覆你要渡假唔好問你?
on99
記住佢,係其中苗撚

成日東拉西扯
打來都曬氣

本來死亡率就唔高
其實得港共重吹緊打針可以防止中病毒,其他智力正常既國家都識睇數據,一早知防唔到中招,最多只係防到重症,呢d叫新數據新結論,唔叫搬龍門。

本身隻疫苗係為左最舊版本去做,有變種當然會有唔同發展。
即係共存
打左針嘅人死亡率仲高過未打針嘅幾倍
美國一日新增30萬確診,唔知會唔會又變個勁過delta既變種
佢真係on撚柒鳩
仲要打極都係五毛式兜圈回覆
如果佢唔係五毛,現實應該係個無朋友想擦存在感嘅毒撚
苗撚紅線不斷退後
其實你用返flu virus去睇
就會明無野好笑
苗撚底線時間線

有效預防
要零個案
想群體免疫
話副作用輕微
mRNA係低技術 安全
防重症
好煩呀又話搬龍門
我都覺得會向呢個方向發展
點解你好多個po都唔答人
果個factchecking根本就睇唔明, 唔識人地論文, 就唯有玩文字遊戲

其實Factcheck一般都係呢種左派垃圾, 佢地因為有科網公司同美媒撐腰, 就變成獨大聲音, FC又掉返轉幫科網同美媒維持統治權威
你跟住果段, 其實你想我貼黎做乜?

一個科學家佢老實講"我唔係甚麼mRNA發明者", 係自然不過, 佢個理論提供左一個platform, 呢句又有乜錯?

如果愛因斯坦復生, 佢都唔會認佢"發明"相對論, 因為佢都相信好多野係後人做到出黎, 而佢只係引用前人個知識, 去幫後人發明發現更多野

佢呢篇論文係1989年發表, 你個天父/上帝/FC神, 佢可能google唔到更早論文, 就搬個Dr. K出黎, 佢1990向學校申請grant去研究

點睇一個人已經出左論文, 話佢係呢樣野的發明/發現/開拓者, 我覺得無問題, 尤其佢唔係話佢係唯一一個咁做的人

但左派就係呢度賤格, 只要唔係跟住佢地個理想/思想/做法的人, 佢地就無窮無盡咁否定佢地

不嬲做醫學果D人, 自己唔會做, 係自然不過. 例如眼科醫生唔玩激光矯正視力, 呢D係醫學果D人的小心個性. 呢個人有呢種想法, 都係佢個人自由, 其實唔代表乜野

但左派係習慣, 權威係佢地, 科學係佢地, 天父天主人性宇宙永恆美德都係佢地, 只要有個人講野唔跟佢, FC就好似甲由咁衝埋去狂咬

我再講多次, 呢D就係嘔心同肉酸, 你可以幻想出你最後果段補充有甚麼其他反轉件事的含意, 我真係服撚左你果D左派想像力.
牛頓對力學既研究都對火箭好有貢獻
發明車輪既人對汽車都好有貢獻
唔代表佢地對之後既發展有 say
連佢自己都認唔係創作人,你憑咩講佢係?
即你唔覺得佢係創作人啦, 咁你講邊個係? 我比你搵

講黎聽下, 邊個係? 我都想知邊個係
係 仲直線上升添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞