試當真新片完全將班HATER串到落地核

370 回覆
1401 Like 237 Dislike
冇撚錯
有印象嘅都係得呢堆
我又記得之前都好多人講唔怕啲演唱會飛賣貴d
寧願比歌手賺好過黃牛賺
師兄你真係好有EQ 重得閒打野應呢啲傻仔
日撚日望住個電話叫人抗爭 捉邊個唔夠黃
照下塊鏡搵返份工啦好心啲Hater
點解唔work

想買680嘅,一早買哂,關咩承接力事
唔想買680,要買平啲嘅,會等跌價再買

而家黃牛要博會邊個價位入(當$680)
買完又要搵人高價接,同時又要佢之後咁多日都買唔到平價飛,先會接得落

無人接唔到第二日個價又跌
仲未計用$480以下價位入飛啲黃牛

今舖真係玩撚死黃牛
你又真係覺得去到10 蚊都仲有飛
唔係話你唔屌得佢哋

不過你講啲嘢句句都唔係事實

喺度打稻草人

就真係抵俾人恥笑

講撚到連登好多人識咁
ca姐
抄完之後屌鳩人,話人好多人識咁

MR. : 講撚到Bon Jovi好多人識咁
希望500入到
準❌
准⭕️
佢係熱狗wo
買黃牛係因為想睇但無飛買所以先買黃牛
以前係單一價,令黃牛知個價值幾錢
而家無單一價,黃牛會係邊到落手掃?
最衰嘅情況係,你又想用$800去睇,黃牛又剛好$800掃晒,咁你先要考慮用高過$800去買
但既然你都會用高過$800買,點解本身唔用$1000買左先呢?
所以就係"即係証明左自己想著數晒,又想睇,又唔想比錢睇"
改一改,就係覺得開show者值$1000,但想$800買黎睇囉
咁樣黃牛先做得成

btw, 當睇場戲娛樂下都要一百幾十啦
所以$200-$300都有人會接受,咁其實個實驗未必好成功,因為一定會有個底價,而個底價班黃牛一定估到
嘩…真係好串,串死人

無睇過啲片…純粹地唔鍾意游學修
試當真嘅飛都有人炒?
10蚊都買到你覺得有人會俾800買?
咁你入黎呢個post做咩.....
相信連登仲有言論自由,所以入黎留言表達自己感覺
係,無人炒
最好無人買添
等我呢啲白痴死忠盲粉可以用10蚊包場睇show
J下姐
真係咁想睇就唔會搏10蚊啦
咁緊係得,你緊係可以入嚟講咩都得
我係諷刺緊你唔鍾意睇
但又要入黎加入討論呢個行為幾無聊無謂姐
熱狗又然
黃色水魚圈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞