試當真新片完全將班HATER串到落地核

370 回覆
1401 Like 237 Dislike
真 好想再有一d我會有好深印象既 依半年一跳都冇
宣傳易個堆都keep住有信徒都真係r曬頭
記住放呀知唔知
你講得無錯
每個人心中有個價啦 咪得你心目中ff10蚊一齊買
阿慈真係好撚大波 不過劣化得好緊要 同佢做記者/主播 個時比
狙擊藍絲youtuber唔見你咁落力
果320只係買個保險 反而係可以有效將啲飛分配俾更需要嘅人

原本果70%嘅人可能有部分人唔覺得張飛值800而咁啱運氣好抽到 而新果70%嘅人就全部都會覺得值超過800先會買

咁新果班人應該會比舊果班更重視場show 避免咗更需要嘅人因為運氣差/搶唔切而買唔到飛

雖然上邊全部都係建基於個個都係理性消費者
垃圾試當真有撚人睇咩 收皮啦
笑死 濕鳩moment 票房大賣
陰謀論⋯
佢地要操控個價,自己入貨都仲得,錢左手黎右手去,反正點都會留飛比名人好友坐前排。
個市、價都可以左右到,可能先係佢地所謂實驗既真面目。

成件事最終會好合理地依佢地劇本進行⋯除非⋯
佢地真係做得好肉酸
屌你老母當初做咩搵打手係連登日推夜推?
垃圾黎講佢地都係極品
成班熱狗中立撚藍絲混合物吹到係暗黃
今次衰到做埋黃牛
不過有死忠撐,佢地又fatfat la
慢都算啦
仲要衝出嚟認屎認屁
條睇d色睇到好唔舒服

不過覺得佢個賣飛方法又真係幾work(好似係)

留名睇黃牛黨10000蚊買哂d飛
黃牛黨唔會炒呢啲小眾野,前世未蝕過錢咩
仆街 KO perfect
呢個世界大把認真毛啦
下濕尻毛聞幾撚時大賣
屌你平衡時空返黎?
試當真手女
一係樣靚但無波
一有波但樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞