試當真新片完全將班HATER串到落地核

370 回覆
1401 Like 237 Dislike
買飛買到買股票咁
但又幾好
巴打喺現實世界一定係啲轉數慢
個人笨笨柒柒咁?
如果蠢嘅話就唔好思考太多,冇撚用
思考哩家嘢係比聰明嘅人用
香港人而家餓show餓到仆街
咩歌手開都場場爆滿
分分鐘推到呢班垃圾上一千蚊
考慮緊你,同埋你嘅對手,即係所有其他想買飛嘅人
on9仔gme都未完
後入
末原原全全 反映到佢地有幾著緊個錢字囉

轉過頭 又拍條 笑番你地窮 淨係買10蚊
on9 識玩一定係夾腸
支持試當真
香港youtuber終於可以紅到去外國
呀慈做女朋友先正 又唔會驚佢比人溝 身材又正 又夠鳩
冇人講咪你講囉
diu 好似買option 咁有thetashort 佢d 飛
由頭到尾都唔覺得佢兩個靚….
阿慈就不嬲sell大波
Kayan除咗sell 9896之外,仲sell個鼻夠奇怪夠天然?
都無人睇你唔講的hater都唔會知
你,同其他買飛啲人win, 得佢輸
靚果兩個擺後面,算點
真係笑撚死, 佢地點樣做埋黃牛果個位?
老老實實,個方法應該行唔通。

大眾心理指導價格多數都係跟返普通show,680,480,280咁樣,即係你坐到咩位,你自然心裡面就有個正常價,買到最前你就知道自己689樓下係平左,689以上係貴左。

如果試當真的飛係680以上去得快,即係調轉頭話俾黃牛知有市場有承接力,如果去到480都仲有大把位任揀,即係話俾黃牛知根本無市場。咁賣法似乎變埋黃牛既溫度計...其實最簡單都係實名制,對身分證入場,如果你真係好想睇既,你點都會安排到時間。
10蚊都唔撚值既台你都哂時間追擊 梗係唔夠你有創意
未紅前(修哥):

紅咗後(修哥):我哋都係主張唔會直接表態。個社會我諗都已經未必容許喇,每個人應該係有出聲,或者唔出聲嘅自由。

係Hater無中生有!修哥串得好!支持試當真!
撐!9月2號買飛
係啦係啦你話點就點
你邊位呀 冇人想知你睇定唔睇啊
你一定係豪仔嚟
你想唔想睇關人撚事咩
當呢度Facebook 呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞