試當真新片完全將班HATER串到落地核

370 回覆
1401 Like 237 Dislike
西面老女人點同ca姐比
其實隻game好易玩
點玩都係試當真贏
佢地搵自己人買一輪飛都夠玩謝你地
其實就係佢地自己做埋黃牛個角色
To be fair
國安法生效左之後,成個社會規則有根本性改變
而家個時勢係連畫下卡通書,影射社會呢啲擦邊球都已經中國安法

其實唔係整係試當真,你要求每一個黃營既人要做返國安法生效前做緊或講緊既野,根本就唔fair同埋推緊人去死
但學佢話齋,筆錢袋落創作者到,點都好過益黃牛
不過定價個責任就去哂觀眾度
唔會全輸又測試下自己市場定位
邊個位置多人買咁
最後就係睇返入坐率

連登都係笑話黎
咁既然佢咁難為,咪打返份牛工算數。
咪撚再出嚟偷橋拍垃圾閪片,仲柒到惡人先告狀笑返連登轉頭,叫佢咪再獻醜啦。
姐係你緊火肥婆你都照上?
佢熱狗wo
好想聽豪哥講呢段對白
所以話冇文化真係慘
大家屌佢抄橋同埋熱狗,點解唔叫傻閪豪扮呢?

抄橋垃圾台又唔提抄橋??
仲有果陣扮唔係熱狗反串得好開心喎。

死熱狗,依家又唔敢扮嗱?
你個名
你係咪黎攪亂檔
愈亂愈好
十足十試當真fans當正自己福爾摩斯
To be honest
國安法前後,仍敢於表態:
熊仔頭 啱channel 小薯茄

佢哋係咪已經收咗皮?無廣告?餓死咗?
坐緊監?你咁講係咪對佢哋仲唔fair呢?

另外,supper moment 開騷前,拍咗條片串返網民。結果,口碑極佳,票房大賣

其實,做好自己咪得,洗乜理班Hater點睇
創作無分政見,所以無罪。(好似係)

預祝開騷成功!加油!

https://m.youtube.com/watch?v=A3q-bnuXdjQ
垃唔垃圾唔評論,但呢種賣飛法,係試當真今日既fan base同關注度下,都幾肯定會比普通定價賺得更多。

一場過,即係vip位既供應極少,金主分分鐘5千蚊果時都已經買左反正當課金。啲人睇住啲位一路少,極有可能係高價位果時已經出手,然後啲位再少啲,又更多人焗住出手,情況就似買樓。

就同ps5貴過原價好多都有人接貨一樣,總有人會係比市價高情況下照入手。黃牛深明呢個道理,所以去到咁上下價就會掃哂,因為佢地知道就算買返黎貴市價少少,只要市場冇哂貨佢地就有本錢叫返高啲再放出黎。對黃牛黎講個遊戲係難玩左,要睇住啲位既銷情計住咩價位出手掃哂剩返既飛。但無論如何,係個價去到比市價,即係680 480 280等略高既時候,佢地絕對會掃哂啲飛。

根本就唔會賣得平過之前,話可以10蚊張買飛果啲有冇用過個腦?你只要諗下啲飛20蚊張果時你會唔會買?然後再諗下其實30蚊果時你會唔會買?一路推上去就知根本就唔會有機會去到低位。保守估計,去到最後,平時280既位,應該唔到300既位已經會比人買哂。
懷疑你係打手黎嘅
真心識玩呀試當真,不過就算係咁,都應該仲會有黃牛出黎食少少差價。

學生飛就真係冇得搞架啦,如果佢最後突然放返20%飛出黎,啲早啲買左飛既就會出黎鬧當佢地傻仔咁撚
其實都真係得呢堆好睇好笑。。。。
所以都係返去重點,畀creator賺都好過畀黃牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞