試當真新片完全將班HATER串到落地核

370 回覆
1401 Like 237 Dislike
(壎
口〇

人手問題呢?
系統支援問題呢?
講就易,諗下要使多幾多人力物力
調返轉講,如果以而家呢個定價方式做到既野
點解要實名認證咁麻煩
而且如果用實名認證又算唔算係博宣傳
真係咁搞又比人屌而家睇場show都要實名登記,試當真係咪大撚晒
10蚊都覺得貴
仲要晒時間去睇

去到負五百可以諗諗
屌人 咪又係宣傳果d
人地條片真係宣傳 有咩問題

另外岩岩有巴打屌實名認證果d
大佬而家呢個政局咁動盪
一個屈尾十又比公署話佢地d私人資料收集點點點 一陣又話咁擺會洩漏咁擺又點
無事惹官非咩真係
而家直情經埋正規售票咁開賣
大家都買到 又可以買自己心水價
佢自己經營左試當真一年
都想睇下自己係fans個價係點
又可以解決到黃牛問題
我覺得錢大媽式幾好喎

又唔見你地屌NBA頭位埋十幾萬一張要屌

同埋可以係hater論壇rush到個post
廿幾頁 遊學修都遮住半邊咀笑啦
學toyz咁話
食呢行飯最緊要係咩
有 voice呀
睇唔明 即係點
陰公盲撐真係好恐怖
當初佢地做打手打都自己認埋有係連登推po啦傻西
今次精啦,自己食埋黃牛個份仲扮撚哂野咁
唔好沖出黎柒啦 幾日前已經有PR開post 每日唔同價
呢樣就要衡量到底係方便重要定係公平(打擊黃牛)重要,由市場決定。
多謝幫忙解釋
老實講真係諗唔到點解呢樣野會咁難明白
你都精彩

盲既都識上連登打字

搵埋你上台表演就最岩

精彩
從來冇講過唔係食埋黃牛嗰份喎

可以扮咩呢?

做show 就係資本主義 願者上鉤 有咩問題

人哋公司名義唔賺到盡 唔通開善堂啊

俾人屌返轉頭就一定係盲粉,飛黑即白到你

你不如屌哂dislike 你嗰14人啦

打稻草人攞優越感

做hater 做到你哋噉肉酸又冇point 都幾可悲

有證明就唔該攞出嚟大大把車落盲粉到

冇就唔該深潛咪喺度噉多廢話做小丑

利申返 冇乜點睇過佢哋 純粹路過恥笑下你哋啫

唔好冇證據就鳩屈人呢樣嗰樣

盞顯得你啲hater 更肉酸

一萬蚊應該夠 同佢地是但一個 下午茶啦
有幾大舊
幾千張飛,當賣咗4成,淨低6成嘅一半即係3成
都係幾十萬嘅數only
仲要自己買自己飛啲錢會返返自己手上
有幾難
撕飛嗰下對一對身份證only
我當你一個人 check 五秒
坐爆 3600 人入場分四條隊都要成個鐘
咁都講得出唔好咁撚弱智啦
唔好講到本身唔駛咁喎
你本身都要撕飛啦

同埋對一對飛上面同身份證個名都要5秒?你邊間庇護工場
等緊你去做
香港人不嬲係大種乞衣
上次whatapp 收8蚊雞都嘈到拆天
照下鏡先,
睇得明你唔使搞到而家咁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞