召集LIHKG所有單車jj(鳩)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
除左SRAM that stem 同上管袋之外
有冇方法令長頸鹿冇咁肉酸?

sram
換車
bike fitting 有冇邊間推介?

rides,雲鵬,單車手?

sram
換車

一定係換車

sram
換車

一定係換車

那有錢:0)
換完都係長頸鹿……

sram
換車

一定係換車

換完都係長頸鹿……

有冇你部車嘅近照睇下

sram
換車

一定係換車

換完都係長頸鹿……

有冇你部車嘅近照睇下

冇。同之前差唔多
下次目標坐位高多2.5cm
想問下迪卡儂 d 單車抵唔抵買,窮撚買尼粗踩佢有部triban 100 係roadbike尼 ?先賣1600左右
定係去買部1500 既trinx 會好d

利伸: 無踩過roadbike, 以前d單車都係單速車,休閒踩同代步用。
想問下迪卡儂 d 單車抵唔抵買,窮撚買尼粗踩佢有部triban 100 係roadbike尼 ?先賣1600左右

利伸: 無踩過roadbike, 以前d單車都係單速車,休閒踩同代步用。

粗用Trinx 算啦

粗用Trinx 算啦

我見trinx 輕d
https://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1140923473?u=daisychoicy

2 部差唔多價錢。有部trinx 係megabike 賣緊1480

另一部,btwin triban 100 無係迪卡儂 賣1639
都係便價車 ,但都想知邊部抵吊d thx

我果部唔洗踩,就咁用手轉都有聲
最後換咗

利申:係最PK嘅BB30

我用手轉都有聲
草下錢一次過換埋餅算

BB30真係好撚麻煩

用緊bb30
D扭牙bb既朋友玩完用水喉淝車淝得好開心

d人話
理論上pf30/bb30個設計係唔會入到水去個bearing到
實際上用水喉淝完幾次個BB已經玩完

利申受害者

直接對住bb位淝?

我每個月洗一次都冇事

當然唔排除因為cannondale個原裝BB太廢
洗兩嘢就入水

低水壓/遠d淝埋去理論上裝得好都唔會入水。

最後換咗

我用手轉都有聲
草下錢一次過換埋餅算

BB30真係好撚麻煩

用緊bb30

d人話
理論上pf30/bb30個設計係唔會入到水去個bearing到

利申受害者

直接對住bb位淝?

我每個月洗一次都冇事

洗兩嘢就入水

我部caad 10嘅BB30,keep 30會有聲,可能BB30係解"Best Below 30"
請問有無巴打推薦平平地嘅陶瓷BB?

粗用Trinx 算啦

我見trinx 輕d
https://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1140923473?u=daisychoicy

2 部差唔多價錢。有部trinx 係megabike 賣緊1480

另一部,btwin triban 100 無係迪卡儂 賣1639
都係便價車 ,但都想知邊部抵吊d thx

btwin d野幾好
不過配置咁低嘅單車其實分別不大

最後換咗

我用手轉都有聲
草下錢一次過換埋餅算

BB30真係好撚麻煩

用緊bb30

d人話

利申受害者

直接對住bb位淝?

我每個月洗一次都冇事

洗兩嘢就入水

我部caad 10嘅BB30,keep 30會有聲,可能BB30係解"Best Below 30"

ceramic speed

最後換咗

我用手轉都有聲
草下錢一次過換埋餅算

BB30真係好撚麻煩

用緊bb30

d人話

利申受害者

直接對住bb位淝?

我每個月洗一次都冇事

洗兩嘢就入水

最後換咗

我用手轉都有聲
草下錢一次過換埋餅算

BB30真係好撚麻煩

用緊bb30

d人話

利申受害者

直接對住bb位淝?

我每個月洗一次都冇事

洗兩嘢就入水

睇黎每個人對平平地嘅定義都唔同

最後換咗

我用手轉都有聲
草下錢一次過換埋餅算

BB30真係好撚麻煩

用緊bb30

d人話

利申受害者

直接對住bb位淝?

我每個月洗一次都冇事

洗兩嘢就入水

ceramic speed都平平地

最後換咗

我用手轉都有聲
草下錢一次過換埋餅算

BB30真係好撚麻煩

用緊bb30

d人話

利申受害者

直接對住bb位淝?

我每個月洗一次都冇事

洗兩嘢就入水

對比隻大腳轆仔,其實真係好平
不過唔捨得用到咁勁…
窮撚唔好諗咁多,用tri peak 人有我有就算啦
新手求入group
http://t.me/GGRex
各位巴打搵二手車去開邊個網

答過好多次

facebook 二手group
28bike

對比隻大腳轆仔,其實真係好平
不過唔捨得用到咁勁…
窮撚唔好諗咁多,用tri peak 人有我有就算啦

我辣殺用xd15算
旺角cycle gear買頭盔好唔好?
如果想搵大路牌子邊度比較多?
crc唔係唔好,但怕唔啱size, 同埋比較鐘意睇實物

答過好多次

28bike

睇左好耐都睇唔岩
budget3000-4000 rb

答過好多次

28bike

睇左好耐都睇唔岩
budget3000-4000 rb

以架二手地底泥價
6800件全車唔洗6800就買到
旺角cycle gear買頭盔好唔好?
如果想搵大路牌子邊度比較多?
crc唔係唔好,但怕唔啱size, 同埋比較鐘意睇實物

飛波好似多d款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞