召集LIHKG所有單車jj(鳩)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

哩部又點睇?

哩部又點睇?

幾舊款下喎
佢開幾多?

哩部又點睇?

幾舊款下喎
佢開幾多?

3k8

唔肯定
但應該唔會貴得去邊
點解你想轉setting嘅?

因我由細到大既習慣
同渣電單車都係右邊係前剎

Just do it
好易搞姐
如果條線健康狀況良好應該連線都唔洗換

ok
謝謝你

諗住今日過新墟搞
點知落好大雨

其實有冇分正常係點
究竟係右後定右前

主要個人習慣
當然唔同地區主流可能唔同
你習慣電單車揸法就用返右前好啲

我都慣右前左後
買車時唔記得叫佢set
結果依家右後, 好唔慣

咁你有冇諗過搞返掂去

右後有個好處
就係單車shifting 係左前右後
brake都跟呢個setting可以左手做哂前面發生嘅事,右手做哂後面
唔係揸電單車嘅初學者接觸會直觀啲

shifting 都可以左右掉轉架

哩部又點睇?

幾舊款下喎
佢開幾多?

3k8

rs11
tcr

3k頭差唔多 10速件以架啲價好地底泥

利申用緊5700

哩部又點睇?

幾舊款下喎
佢開幾多?

3k8

rs11
tcr

利申用緊5700

自膠, R500黎

唔肯定
但應該唔會貴得去邊
點解你想轉setting嘅?

因我由細到大既習慣
同渣電單車都係右邊係前剎

Just do it
好易搞姐
如果條線健康狀況良好應該連線都唔洗換

ok
謝謝你

諗住今日過新墟搞
點知落好大雨

其實有冇分正常係點
究竟係右後定右前

主要個人習慣

我都慣右前左後
買車時唔記得叫佢set
結果依家右後, 好唔慣

咁你有冇諗過搞返掂去

右後有個好處
brake都跟呢個setting可以左手做哂前面發生嘅事,右手做哂後面

如果你係踩rb彎把
而又唔係用電件
我勸你驗下個腦先

其實有冇分正常係點
究竟係右後定右前

主要個人習慣

我都慣右前左後
買車時唔記得叫佢set
結果依家右後, 好唔慣

咁你有冇諗過搞返掂去

右後有個好處

如果你係踩rb彎把
而又唔係用電件
我勸你驗下個腦先

調轉駁條wire得唔得架矮仔巴?
利申唔識 學野

其實有冇分正常係點
究竟係右後定右前

主要個人習慣

我都慣右前左後
買車時唔記得叫佢set
結果依家右後, 好唔慣

咁你有冇諗過搞返掂去

右後有個好處

如果你係踩rb彎把
而又唔係用電件
我勸你驗下個腦先

利申唔識 學野

大佬d index都唔同
左shifter得3個index博咗落RD都唔work啦利申未試過
garmin既咪錶係咪一定要配返garmin心跳帶???

其實有冇分正常係點
究竟係右後定右前

主要個人習慣

我都慣右前左後
買車時唔記得叫佢set
結果依家右後, 好唔慣

咁你有冇諗過搞返掂去

右後有個好處

如果你係踩rb彎把
而又唔係用電件
我勸你驗下個腦先

利申唔識 學野

左shifter得3個index博咗落RD都唔work啦利申未試過

Di2/毛線 e tap可唔可以修煉到左右互駁 ?

我都慣右前左後
買車時唔記得叫佢set
結果依家右後, 好唔慣

咁你有冇諗過搞返掂去

右後有個好處

如果你係踩rb彎把
而又唔係用電件
我勸你驗下個腦先

利申唔識 學野

屌又係喎 飛輪得三飛可以轉

其實有冇分正常係點
究竟係右後定右前

主要個人習慣

我都慣右前左後
買車時唔記得叫佢set
結果依家右後, 好唔慣

咁你有冇諗過搞返掂去

右後有個好處

如果你係踩rb彎把
而又唔係用電件
我勸你驗下個腦先

利申唔識 學野

可以
可以單邊加減添

ANT+ 就得,淘寶百零蚊條

哩部又點睇?

幾舊款下喎
佢開幾多?

3k8

rs11
tcr

利申用緊5700

我都係5700 上11SPEED 要轉好夕野 又要換鈴又要換曬三寶飛輪

其實有冇分正常係點
究竟係右後定右前

主要個人習慣

我都慣右前左後
買車時唔記得叫佢set
結果依家右後, 好唔慣

咁你有冇諗過搞返掂去

右後有個好處

如果你係踩rb彎把
而又唔係用電件
我勸你驗下個腦先

利申唔識 學野

可以
可以單邊加減添

電件可以改setting啊
仲有多一種都得
係down tube shifter

哩部又點睇?

幾舊款下喎
佢開幾多?

3k8

rs11
tcr

利申用緊5700

我都係5700 上11SPEED 要轉好夕野 又要換鈴又要換曬三寶飛輪

直接換車啦
想問下四千幾筆直買摺車係唔係得Dahon sp18揀?

其實有冇分正常係點
究竟係右後定右前

主要個人習慣

我都慣右前左後
買車時唔記得叫佢set
結果依家右後, 好唔慣

咁你有冇諗過搞返掂去

右後有個好處

如果你係踩rb彎把
而又唔係用電件
我勸你驗下個腦先

利申唔識 學野

窮j冇得玩電變

摺車點踩都係摺車,
不過dahon造工就堅實過oyama嘅

呢個筆直買小輪徑仲好玩

(利申:第一部車係060,而家踩700C)
有冇巴打用過cycling express網站?見佢如果join左vip,d野都幾平下,105版caad12唔駛一皮

摺車點踩都係摺車,

呢個筆直買小輪徑仲好玩

一黎屋企細二黎就算租倉唔方便所以先買摺車踩 之前都踩過060

摺車點踩都係摺車,

呢個筆直買小輪徑仲好玩

一黎屋企細二黎就算租倉唔方便所以先買摺車踩 之前都踩過060

有諗過部Dahon nba083不過得紫色

右後有個好處

如果你係踩rb彎把
而又唔係用電件
我勸你驗下個腦先

利申唔識 學野

窮j冇得玩電變

那有錢
窮L
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞