召集LIHKG所有單車jj(鳩)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
想問下,邊到買oakley風鏡平d?
我見眼鏡88都有賣,但有冇邊到係再平少少?

crc

crc

唔好意思,咩黎?

crc

唔好意思,咩黎?

google

crc

唔好意思,咩黎?

google

Sor 自膠,但香港有冇實體店,係平d

crc

唔好意思,咩黎?

google

要搵網店 實體店一定係貴啲

crc

唔好意思,咩黎?

google

CRC同wiggle都係信得過
香港實體店嘅O記價錢我估都幾難beat到CRC
佢個價錢同outlet真係差唔多
唔該哂各位巴打,係crc買左啦
因為之前做過激光,所以想買返個好少少既鏡

crc

唔好意思,咩黎?

google

o記有冇做有度數既鏡片?
單車節出咗日子

crc

唔好意思,咩黎?

google

o記有冇做有度數既鏡片?

有,好貴

LIHKG 單車衫初稿

LIHKG 單車衫初稿

有冇高登版?

LIHKG 單車衫初稿

有冇高登版?

無,亦都唔會有
訂衫而家開始集order , 報緊價,大概500一件,有部份用ale 布料
喺crc買咗6870
點知槍手電線得300mm唔夠長
又要買過兩條電線

有冇巴打個邊到有得買類似既褲 淺藍色 腳位白色咁
最好純色

LIHKG 單車衫初稿

有冇高登版?

無,亦都唔會有

新手留名 岩岩今日訂左

LIHKG 單車衫初稿

有冇高登版?

無,亦都唔會有

新手留名 岩岩今日訂左

訂左車

LIHKG 單車衫初稿

有冇高登版?

無,亦都唔會有

新手留名 岩岩今日訂左

訂左車

衫要入TG group留名訂,無入GROUP 睇超過4日即踢
講明先,唔係車隊衫,亦因為有人係有車隊,所以定位係CLUB jersey , 任何著坐呢件衫既人,自己處理好,唔好整臭個朵,你地做咩我都管唔到
講明先,唔係車隊衫,亦因為有人係有車隊,所以定位係CLUB jersey , 任何著坐呢件衫既人,自己處理好,唔好整臭個朵,你地做咩我都管唔到

LIHKG 單車衫初稿

有冇高登版?

無,亦都唔會有

新手留名 岩岩今日訂左

訂左車

衫要入TG group留名訂,無入GROUP 睇超過4日即踢

幾時deadline 呀?
考慮下先

LIHKG 單車衫初稿

有冇高登版?

無,亦都唔會有

新手留名 岩岩今日訂左

訂左車

幾時deadline 呀?
考慮下先

明天
求入tg Group https://t.me/yukiki211
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞