召集LIHKG所有單車jj(鳩)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
上一個Post 40頁先問
問多次先,唔好見怪

新手JJ
有冇巴打TAOBAO買過衫同埋坐墊
因為岩岩抄左次爛哂
所以想買平D

另外想再問一問配件多唔多係taobao買
都花哂

monton 唔錯 自己有2套用緊
配件你係指邊方面嘅先 個人?車? 安全?

monton 用家here
新bmc 好型棍

唔知幾錢到

我諗去台灣買完再四圍玩下會唔會計埋同香港買差唔多價?

台灣應該點都平d, 至少香港8-9拆
之前係台北睇過specialized同giant都平過香港
有無得退埋稅

我個時買Giant
總代理先有得退稅, 不過就無折佢剩係送你1成價錢既用品
最後去左加盟店買 車價9折不過無得退稅

攞住統一發票都退唔到咁惡?
路權jj

想問
[quote]路權jj

想點
傷左腳多日,今晚收工去急症室排隊

咁大獲?希望你冇乜事啦
傷左腳多日,今晚收工去急症室排隊

咁大獲?希望你冇乜事啦

都唔知乜事
25/5果日朝早單車同夜跑半小時
第二日有小小痛,以為食D蝦同牛有毒搞到左腳失頭小小發炎,摺唔到,到今日都係冇乜好轉(冇咁腫),冰火、跌打酒都用過,都有痛,好怕韌帶傷左
有無d $10000-15000既軟架推介一下

呢到少人踩mtb

美記9-6
specialized camber/特價epic
giant anthem(trance 太重型了)
路權jj

有無d $10000-15000既軟架推介一下

呢到少人踩mtb

成個group 得幾個唔係rb
少數民族係慘啲無人理

唔係話唔想理
重點係冇人熟軟架
問多次先,唔好見怪

新手JJ
因為岩岩抄左次爛哂
所以想買平D

都花哂

問多次先,唔好見怪

新手JJ
因為岩岩抄左次爛哂
所以想買平D

都花哂

件冇假野
可以放心係tb買
因為平個香港1000-2000左右
有個中碼focus izalco max 車架

頂級架, 上年環法總排第2

未裝過車, 不過前叉因為搬個陣整花左一點

購入價$14800

因為小朋友出世無時間踩

平賣$9000 俾連登巴絲打

連原廠碳頸, 碳seatpost

有興趣可以pm 我
問多次先,唔好見怪

新手JJ
因為岩岩抄左次爛哂
所以想買平D

都花哂

件冇假野
可以放心係tb買
因為平個香港1000-2000左右

坐墊推薦台仔promend 淘寶買
又平又好坐
或者淘張碳凳都幾好
衫百零蚊套 質素一般般
個pad好垃圾
如果俾大家簡,入急症定馬會門診睇腳?
新bmc 好型棍

唔知幾錢到

我諗去台灣買完再四圍玩下會唔會計埋同香港買差唔多價?

台灣應該點都平d, 至少香港8-9拆
之前係台北睇過specialized同giant都平過香港
有無得退埋稅

我個時買Giant
總代理先有得退稅, 不過就無折佢剩係送你1成價錢既用品
最後去左加盟店買 車價9折不過無得退稅

攞住統一發票都退唔到咁惡?

睇返係直營店個張發票先可以退稅
代理既發票就唔得
不過計落點都平過香港, 上次架車加埋張機票都仲平過香港買

急症等要好多粒鐘wor巴打

冇乜分別

冇乜分別

門診要攞籌 攞完籌可以預時間先返去
急証非緊急就等4-6個鍾啦

冇乜分別

門診要攞籌 攞完籌可以預時間先返去
急証非緊急就等4-6個鍾啦

終於約到門診 明天去
因為X光好似照唔到軟骨組織
我又冇炒車,希望只係小事啦

冇乜分別

俾45蚊同100蚊
冇X光同有X光
五日藥同打針兩日藥
路權jj

死開啦廢人
有個中碼focus izalco max 車架

頂級架, 上年環法總排第2

未裝過車, 不過前叉因為搬個陣整花左一點

購入價$14800

因為小朋友出世無時間踩

平賣$9000 俾連登巴絲打

連原廠碳頸, 碳seatpost

有興趣可以pm 我

全黑嗰部?
想問下呢
買Merida reacto 500($9xxx)好 定係
FELT AR5($9980)?
想問下呢

我會揀felt
想問下呢

我會揀felt

felt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞