召集LIHKG所有單車jj(鳩)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

巴打買java啦 5千有105件玩,又靚仔

java fucco

呢部唔知係咪講得多 一街都係

不過係抵玩嘅

有代言人呀嘛

舊登唔係Giant啪啪啪Cannondale啪啪啪架咩
做乜依家變晒Java同Trinx

giant啪啪啪係笑鳩果隻老鼠4. 成日吹奏giant SCR姐

操車神器
好似係

好似係齒比

進可攻, 退可守?

用11-28搭52-36
萬能齒比

36x28唔係個個都掂㗎

50/34 11-32

giant啪啪啪係笑鳩果隻老鼠4. 成日吹奏giant SCR姐

操車神器
好似係

好似係齒比

進可攻, 退可守?

萬能齒比

50/34 11-32

好想轉依個組合
廢腳5236 1132有時真係唔上唔落

操車神器
好似係

好似係齒比

進可攻, 退可守?

萬能齒比

50/34 11-32

好想轉依個組合

百搭D,不過小左兩飛而且冇咁密腳
之前毒左個籃球友買左架鋁架小輪用黎踩
依家改做TT小輪,改setting 拉高推前上lock已經指定動作
依家用400mm鋁坐通,不過拉得太高
原本要留10cm係車架,依家留得7.5cm
過哂條線
有冇問題?
炭通落左止滑膏都係有D下墮應該點好?

換過支止滑膏

碳接碳?
洗乾淨哂先落效果會好啲

鋁架+碳seatpost
已加反光板

你係落grease定係carbon paste

操車神器
好似係

好似係齒比

進可攻, 退可守?

萬能齒比

50/34 11-32

好想轉依個組合

唔好呀,你會後悔
34x32真係好low gear,踩極都唔去

換過支止滑膏

碳接碳?
洗乾淨哂先落效果會好啲

已加反光板

Paste粉紅色

好似係齒比

進可攻, 退可守?

萬能齒比

50/34 11-32

好想轉依個組合

唔好呀,你會後悔

轉左5034。 32應該會封印救命用

操車神器
好似係

好似係齒比

進可攻, 退可守?

萬能齒比

50/34 11-32

好想轉依個組合

唔好呀,你會後悔

冇練開車又不甘做推車組

好似係齒比

進可攻, 退可守?

萬能齒比

50/34 11-32

好想轉依個組合

唔好呀,你會後悔

單車仔D封印術就快勁過四代火影

換過支止滑膏

碳接碳?
洗乾淨哂先落效果會好啲

已加反光板

Paste粉紅色

我用緊tacx carbon paste,唔錯。你可以試下
新手一問,諗住買架
Merida reacto 400 ,二手大約幾錢?
有無把打知道邊度有得報返啲炭?前日出車入咗銀
新手一問,諗住買架

https://www.merida-bikes.com/en_int/bikes/road-fitness/road-race/2017/reacto-400-6565.html
踩過一兩次唔過50KM超新要唔要
新手一問,諗住買架

https://www.merida-bikes.com/en_int/bikes/road-fitness/road-race/2017/reacto-400-6565.html

幾錢?

好似係齒比

進可攻, 退可守?

萬能齒比

50/34 11-32

好想轉依個組合

唔好呀,你會後悔

終植封印係消失埋
利申將11-28換成11-27

50/34 11-32

好想轉依個組合

唔好呀,你會後悔

終植封印係消失埋

有咩分別

50/34 11-32

好想轉依個組合

唔好呀,你會後悔

終植封印係消失埋

有咩分別

齒比密啲,keep 速好啲
好似係
新手一問,諗住買架

幾錢?

價啱俾得我喎又
屌 你地一講齒比我就唔敢講野

點解咁講,齒比係踩車黎講好重要

50/34 11-32

好想轉依個組合

唔好呀,你會後悔

終植封印係消失埋

有咩分別

SHIMANO同campy嘅分別,好似係
個傻鳩叫人用5339 拖1132 呀ma

點解咁講,齒比係踩車黎講好重要

因為呢條友用11 23上20%斜,重要火箭咁快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞