召集LIHKG所有單車jj(鳩)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
求入tg Group https://t.me/yukiki211

你有privacy setting 加唔到你入去, 自己去第一頁經invite link入
order取消先,有人要求執一執個外觀
order 已cut 因為好多人有唔同意見,新order 就直至另行通知,sorry
想問下,邊到買oakley風鏡平d?
我見眼鏡88都有賣,但有冇邊到係再平少少?

tb假oakley最平

tb假oakley最平

唔好戴的
個邊位同尾

有冇巴打個邊到有得買類似既褲 淺藍色 腳位白色咁
最好純色

tb假oakley最平

唔好戴的
個邊位同尾

你指tb野唔好戴?

tb假oakley最平

唔好戴的
個邊位同尾

你指tb野唔好戴?

tb假oakley最平

唔好戴的
個邊位同尾

你指tb野唔好戴?

Oakley最值錢就係塊鏡,買tb不如唔好買

tb假oakley最平

唔好戴的
個邊位同尾

你指tb野唔好戴?

所以係crc買左個.
驚帶tb傷眼
幾時先無雨,地乾!
好想踩車
幾時先無雨,地乾!
好想踩車

唔落雨又熱到hihi
星期六預報有太陽又卅幾度

tb假oakley最平

唔好戴的
個邊位同尾

你指tb野唔好戴?

所以係crc買左個.
驚帶tb傷眼

光學因素無乜所謂,人身安全先係問題
殘體慎入
http://www.biketo.com/mobile/#!/detail/18/33420
tb框 正版鏡
tb框 正版鏡

有諗過 做完research之後發現
淘寶鏡少咗好多爺 包括裝鏡位無膠
塊鏡花硬 同埋做工差 換鏡一定要扭塊鏡入個位度

之後我都應該crc返副正版
想問下,crc買野平均幾耐送到香港
我試過3-4日就送到無加錢

試過2次都係唔洗2星期

試過2次都係唔洗2星期

最耐一星期多啲

試過2次都係唔洗2星期

最耐一星期多啲

真係好,咁快
rb把個塞有邊唔知幾時甩左有冇得買單邊 條把布飛下飛下咁

換條把布入面自然有

crc有得賣一對

電線膠布痴住先

有飲酒可以試下軟木塞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞