召集LIHKG所有單車jj(鳩)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
單車節星期五報名但完全冇詳情

好似要東亞visa同master卡先有得早報
lm early bird 已經滿人

好似要東亞visa同master卡先有得早報
lm early bird 已經滿人

今年唔玩

fuoco抵嘅
但java千祈唔好買貴 好難放出去

有無邊度買抵啲?
掙扎緊feroce定 fuoco 好
呢兩架應該唔算貴?

我最後都係買左fuoco

邊度買 幾錢? 好唔好踩

呢個價錢嚟講幾好踩

想買二手無人放 我都係粗踩
見到二手一買就貶值1500

有人放呀,今日fb都見到幾部

咩group 我打二手單車幾個group都無
新tarmac終於出啦

想問下鏈油用邊隻好
淨係踩馬路單車徑係咪買dry果隻就得?但wet又好似會順滑啲
想問下鏈油用邊隻好
淨係踩馬路單車徑係咪買dry果隻就得?但wet又好似會順滑啲

Teamsky
想問下鏈油用邊隻好

Teamsky

我地乾左佢
想問下鏈油用邊隻好

Teamsky

我地乾左佢

飲勝

齒頰留香
想問下鏈油用邊隻好

wet油好撚黑 千祈唔好用
想問下鏈油用邊隻好

如果要買finishline既話邊隻好
想問下鏈油用邊隻好

Dry
或者識用識洗用ceramic wax
覺得會打水戰就用wet
想問下鏈油用邊隻好

Dry
覺得會打水戰就用wet

dry係咪suppose每次踩之前都要落?
想問下鏈油用邊隻好

Dry
覺得會打水戰就用wet

dry係咪suppose每次踩之前都要落?

唔一定
不過條鏈唔靜就要落
今睌參加唔到環法
今睌參加唔到環法

嫌佢地太廢?
今睌參加唔到環法

嫌佢地太廢?

參加環球?
今睌參加唔到環法

嫌佢地太廢?

隻腳發炎冇得玩
唯有估下邊個第一站TT黃衫
今睌參加唔到環法

嫌佢地太廢?

參加環球?

網遊組(吹開keep 50)
前轆在輕鐵路軌入銀彎曬

係咪已經無得搞,要買過隻
前轆在輕鐵路軌入銀彎曬
[i://holland.pk/fjzt41h7[/img]

醫反sine藥費
前轆在輕鐵路軌入銀彎曬

個人冇事嗎?淆到咁既操車呤就算啦,直接升級
前轆在輕鐵路軌入銀彎曬

因為落完雨,諗住安全返屋企+唔想點洗車,所以慢車轆返屋企,點知輕鐵路軌太滑搞到"zip"左入去....

因為慢速+甩得切lock,個人無咩事
前轆在輕鐵路軌入銀彎曬
[img]https://holland.pk/fjzt41h7[/mg]

因為落完雨,諗住安全返屋企+唔想點洗車,所以慢車轆返屋企,點知輕鐵路軌太滑搞到"zip"左入去....

前轆在輕鐵路軌入銀彎曬

我琴日對碳軨畀的士低速撞都冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞