召集LIHKG所有單車jj(鳩)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
難得星期日冇落雨
空氣就差到咁 扯多兩口氣都會咳
有冇巴打照踩

走咗轉
又熱又曬又焗 玩命feel

踩完好似咳咳哋
剩係坐係屋企都熱到出曬水
唔該曬師兄
其實踩rb係咪同揸26一樣路面經驗要好夠先安全

利申:我係有車牌嘅單車JJ

踩馬路嘅注意事項可以睇返運輸署最新嘅宣傳片,裡面詳細介紹咗。
一般嚟講,馬路上嘅單車都要守交通規則

其中一樣要注意嘅係
馬路上四轆最怕單車仔嘅,就係唔知單車仔想點
所以我會經常打手號,等後方司機知道我想去邊
(打咗手號好似冇乜點畀四轆砵過)

其實絕大多數4轆都好禮讓
係試過幾次比的士佬好貼咁閘埋黎 但又唔係趕住要入線
都唔知係有心都無意

dc9其實對邊個都係咁 唔理你26 46

dc9 會用腦嘅咩
有無巴打知單車節30km d人踩幾快
好驚自己跟唔到
好驚自己跟唔到

慢慢踩睇景 唔洗跟
難得星期日冇落雨
有冇巴打照踩

走咗轉

踩完好似咳咳哋

如果呢個時候有smart trainer就好
剩係坐係屋企都熱到出曬水

冇熄過冷氣 岩岩落左一轉樓下買外賣都熱到標晒汗, 返到黎仲要咳咳地
好驚自己跟唔到

慢慢踩睇景 唔洗跟

認真問,報紙話23km/h就完成到賽事
好驚自己跟唔到

慢慢踩睇景 唔洗跟

如果你排得夠前
應該~20kmh都夠你完成到
好驚自己跟唔到

慢慢踩睇景 唔洗跟

如果你排得夠前

要好早去爭位?
好驚自己跟唔到

慢慢踩睇景 唔洗跟

如果你排得夠前

要好早去爭位?

早些少去定會好啲
30km組8:30開始記得提早報到
難得星期日冇落雨
有冇巴打照踩

走咗轉

踩完好似咳咳哋

琴日走大冷都咳死
如果今日踩 中暑入廠都似
好驚自己跟唔到

慢慢踩睇景 唔洗跟

咁樣可以頂幾耐先俾人收車

岩岩問左 因為真係唔鐘意買二手 所以決定買貴D
決定入手 唔該晒各位師兄意見

二手真係平好多

我都知 一黎唔熟單車怕有暗病 二黎買其他野二手比人水過 呢加買親咩二手野都感覺好唔好

巴打買java啦 5千有105件玩,又靚仔
好驚自己跟唔到

慢慢踩睇景 唔洗跟

如果你排得夠前

要好早去爭位?

早些少去定會好啲
30km組8:30開始記得提早報到

報左50km,想問下均速要幾快先安全唔會比人車走?

新手想買呢架,有冇建議

新手想買呢架,有冇建議

買依家不如買java/二手車

新手想買呢架,有冇建議

btw 我收咗部同級~$1300

新手想買呢架,有冇建議

twitter 夠膽死賣三千幾蚊
你上淘寶睇下賣幾錢 我記得好似千幾蚊

btw大陸牌子買java trinx都唔好買twitter
最撚憎呢啲話自己德國牌子實際大陸野

二手真係平好多

我都知 一黎唔熟單車怕有暗病 二黎買其他野二手比人水過 呢加買親咩二手野都感覺好唔好

java fucco

呢部唔知係咪講得多 一街都係

不過係抵玩嘅
見到2手scr1 2014 賣2800 抵唔抵玩?

利申 新手

二手真係平好多

java fucco

不過係抵玩嘅

有代言人呀嘛

新手想買呢架,有冇建議

twitter 夠膽死賣三千幾蚊
你上淘寶睇下賣幾錢 我記得好似千幾蚊

btw大陸牌子買java trinx都唔好買twitter
最撚憎呢啲話自己德國牌子實際大陸野

淘寶係砌好送過黎?

二手真係平好多

java fucco

不過係抵玩嘅

有代言人呀嘛

舊登唔係Giant啪啪啪Cannondale啪啪啪架咩
做乜依家變晒Java同Trinx
lm好耐無踩車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞