荃灣二手上車邊到好 (10)

1001 回覆
7 Like 10 Dislike
其實各花入覺眼姐, 朗逸峰咁q 完都有人buy 啦, 唔通又屌佢地on9咩
咁要屌多D
PC 一房一樣9M
不過469呎
係一眾死雀業主眼中
喜洋洋就是死對頭 我都唔想有人接火棒
行過好難令人想唔起又黑又暗又殘又舊
一眾業主跳出來人身攻擊
師兄有眼疾?外牆死雀仲新過御凱喎 環宇海彎直頭就甩皮咁
起碼遠睇呃到人啦
你色盲定乜野事?
咁朗逸峰每個單位都遠既 但爵唔係個個單位都對Dan6
你係屌都屌管理費貴 日日提小草提到我以為佢兩個有親
一開波就人身攻擊
你究竟有沒睇過死雀公家走廊位置裹面
天花係爛架又漏水燈又暗個位又入左去工廠 一到夜晚由西鐵站行過去真係嚇死人
業主好驚放唔到?
管理費比同級貴係其中一個因素
中央冷氣差整都唔容易,YouTube 大把片介紹佢個冷氣自己睇下,食食下飯可以加餸
距離兩邊鐵都好遠,腳力一定要好,你大人每日一萬步無問題。有小朋友同老人家就…
部份黑廁又唔係梗廚,入去記得打開天花望下d喉
仲有有d人會將一房變兩房,睇清楚!儲定錢裝修
疫情前每日係lift 口都好多人講緊普通話,一開關想學普通話都好容易
留下成條街車房 整車好方便係屋企都要戴口罩
面壁 有部份對住工廠大廈 啪啪春光片流出
一到夜晚好似鬼城咁,佢正門對住dan6,個個業主(特別係東南爵)鬼暗眼睇唔到定係頭揼揼生意失敗?膽量大測試
鬥雀
計漏左墳景三寶
呢到更新返
一線: 御凱>萬景峰=柏傲灣>全城匯
二線: 海之戀>綠揚>爵悅庭>環宇>灣景廣場>荃灣廣場>樂悠>名逸居
三線:愉景>海濱>城市中心>立坊>翠豐臺>荃錦中心>海環>縉庭山>昇柏山
四線:荃豐4寶>荃景>荃灣花園>富麗花園>荃景圍其餘

依個指標幾好,講樓齡同位置配套,但我覺得荃豐4寶好過荃景,睇估價同價錢就知。
海之戀擺二線?
笑死 話明荃工三寶 唔入工廠區唔通入你呀媽個閪度咩
你攻擊管理費仲好啦

師兄你搞少陣gag好有
漏水我點知 你日日睇住漏水噴泉?
認真
海之戀計呎價,位置,點都系Tier 1
綠洋冇Tier 2
業主你好驚放唔到?
價錢反映質素
Tier 1 >20k
全城,栢傲灣,海之戀,VC , Dynasty
Tier 2 >19k
映日(未過SSD )
Tier 3 16-18k
工廠三寶,環宇,愉景新城,明日居,荃廣,荃錦,荃豐
Tier 4 15-16k
韻吐,翠豐,綠洋,康睦,荃昌,華都
Tier5 13-15k
荃中,荃景,錦豐,海灣, 海濱,麗城,荃得,富麗
Tier 6
荃威,家興
你好驚買唔到?
洗撚買呢d垃圾
咁你住緊邊到咁高級
你話睇估價同價錢就知,但你一二線又唔係咁排

海之戀尺價同柏傲差唔多點都係一線,環宇尺價高過綠楊爵悅但後兩者又排咁前

愉景點都唔應該排咁後,計尺價佢同爵同級
依度討論下,咁你覺得你有更好意見同選擇咪將個指標更改,上面整個個巴打算有心整左個分類。可以再改,其實都係想比係荃灣ga人睇得更清楚。
海之戀計總排名係屬二線
用料差, 屎渠倒灌入屋, 漏水樓, 同商場客共用電梯上大堂, 商場唔好行等等咁多樣缺點令到佢上唔到一線。
笑左
呢度好多死雀業主大家明點解啦
羊生技窮得返屈人係業主最後一個方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞