李斯朝鮮出左第三季雅信傳冇人講?

525 回覆
8 Like 213 Dislike
你倒轉左
老虎咬鹿係食左隻喪屍
唔係喪屍咬隻鹿
老虎食咗喪屍鹿應該係有傳染力,點解喪屍老虎之後攻擊女真人,啲死咗同受傷嘅女真人唔會屍變?
阿...係喎, 盲生
唔講劇情成套暗撚到痴線 睇完眼都殘 睇咗陣就要抖抖
好似話有傳染力,
係因為煮人肉食果單野先有傳染效果
有無人覺得最後婆豬衛個大佬幾有霸氣

最後全脂腎點樣一打十
食加熱咗嘅人肉先有傳染力,
老虎食鹿肉刺身觸發唔到傳染力mode
if u can't beat them join them
加入佢哋打朝鮮族,最後再搵機會團滅佢哋
利申 9up
夜晚睇,悶到恰著左,睇左一半放棄
「先生, 我好吹得,
係朝鮮士兵入邊出晒夠, 你要唔要黎一炮」

然後就嫁左比個FINAL BOSS
好似仲有一個伏線冇講過就係世子個老師點樣識得用活屁去擊敗倭寇;依家淨係講雅信教咗個醫官點樣去用生死草
應該係個醫官知道咗之後幫世子老師同海源趙氏打倭寇,之後先會有先皇架崩海源趙氏識得用生死草控制先皇去掌權
啱啱睇完 幾悶下 最擺命係暗到仆街
不過算係對成個故事背景嘅一啲補完
睇過套劇嘅都可以睇下
未睇過套劇嘅真係不了
有咩唔同?
S3使唔使雅信去自首呀你
你得第一個啱咋喎
睇完, 除左黎緊會鋪排打婆豬衛仲有咩好重要信息係呢套戲係有交代到?
其實你見軍營啲喪屍數量咁少就知冇傳染力,係第一季啲人食咗煮熟嘅屍肉先變種有傳染力
睇完 睇到滅完村覺得劇情太簡單唔係馬
點知最後10分鐘先一次過解釋所有野
我覺得都ok

信雅好狠
好悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞