李斯朝鮮出左第三季雅信傳冇人講?

525 回覆
8 Like 213 Dislike
最後咪又升官發財
唔係醫師個徒弟仔咩
好似傳會拍世子傳
好心見好就收啦,第二季已經麻麻地
有咩好拍
條友做咁耐世子都唔識得培養自己嘅勢力
世子條線真係冇乜好睇反而永信應該多啲嘢睇
洗唔洗拍埋海源趙氏傳
呢套野足足用左一個鐘去build up雅信悶撚到
睇完之後只能夠話
千祈唔好得罪女人
有D 所謂BUG 又真係唔洗太認真, 咩一拳爆冰

照咁計, 無咩人能夠有力用劍斬甩人地個頭
(請睇返刑場斬首嘅刀手通常咩LOOK同用咩刀)

再講就不如講生物學上做唔到有條蟲可以咁多FUNCTION,
雅信細細個渡江應該死左一百次之類?
以為雅信同世子有愛情線,估唔到原來大反派
呢個編劇唔寫愛情的
套野其實應該叫阿信的故事:復仇傳,半套時間都係細路女時期嘅黎戲黎全智賢出場時間可能仲少過個細路女,又冬天洗衫真係好阿信.
有種韓式重口電影+權力的遊戲嘅感覺,個種畫面嘅冰冷感好正.好過第二季太多了.果然第二季係導演問題.
係有都同醫女啦
記得係直接用生死草整嘅屍咬人唔會令個條友變喪屍.
食咗俾佢咬過條友嘅肉個D喪屍先會變成咬人會傳染嘅喪屍.
所以理論上雅信用生死草整個D喪屍應該唔會傳染的.
咁點解成村都係?
一野燒得晒,最多得幾十隻,應該係邊殺邊種.
我記得第2季最後個bb 比屍咬左之後 d蟲上左佢身 大個之後重係到
雅信傳好似無講尼樣?
即係佢殺左好多人囉…冇講出黎姐
最尾個段又幾撚好睇
估唔到全智賢個角色咁撚痴線
咁我又諗起好似第二季有一段係世子老師死左,之後用生死草變返佢做屍喺敵人軍營都大開殺戒。
呢一段正常老師唔係應該冇傳染性咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞