李斯朝鮮出左第三季雅信傳冇人講?

525 回覆
8 Like 213 Dislike
諗諗下都十成係
有傳染力就唔唔洗南下搞咁多野
直接放幾條喪屍都搞掂
咪係 好似樣。
但一開始老強佢果個又第一個死
咁最後個女真首領係咪中箭死左?
唔似咁廢 咁都唔講埋
呢部戲最大嘅問題就係黑到我完全認唔到啲人
冇理由女真騎兵冇人有箭
第2個唔啱咩
根本就係雅信預備好哂
用生死草復活嘅屍係冇傳染性
有一幕係有個士兵返營地休息
以為自己啲同伴訓哂
點知發覺全部死晒 跟住開始屍變
其實好睇唔差喎 以為講生死草起源係佢知道同經歷過生死草點嚟+會有解決方法
以為佢會係世子啲神隊友救援

原來全智賢先係反派 >放喪屍係佢搞岀嚟
我都預期全智賢會Carry全套戲
點知中後段先岀場 我都係因為佢先睇
不過雅信個童星演技都好戲
父親賣命比朝鮮結果被岀賣 個女就忍辱負重(不知情)繼續幫朝鮮攞料 最尾仲要親手了斷老豆 為父報仇係佢唯一最大動力
點知朝鮮先係最大惡人
用一己之力滅咗成個營
有幕留意到佢啲箭毛係用返佢部落啲貢品
最後對住佢班村人喪屍
佢都唔撚驚個下好震撼
姐係佢同世子個邊係對立
好想睇之後係點

利申:無睇s1 s2 純9估 睇左前傳反而想睇返劇
我一路以為姦佢既係同一個
快啲睇啦!疫症嗰陣時,一日睇晒一季,睇到上癮
特別d古代喪屍真係好震撼
悶到
會唔會再有前傳講山洞d畫邊個畫
第二季個結尾原本收得幾好,點知原來有後續無啦啦整個全智賢出黎,而家電影版真係保持唔到原本嘅水準,其實第二季就應該完曬成個故事
其實第二季講佢為王室正名而讓位完真心幾好 而家唔上唔落咁
同屍殺列車差唔多,第一集幾好睇,佢諗住食住個勢拍第二集,點知第二集係垃圾黎,見好唔識收
外傳所有屍咬人都無傳染力呢點無爭議,包括老虎食咗鹿肉後都無
時間線係去到第一季村民煮咗啲屍肉黎食先進化到咬人即屍變
正解
係講緊第一季啲人食完屍肉變哂喪屍後咬人就可以有傳染力,同理老虎食咗鹿肉但佢咬人就無傳染到,唯一分別係要加熱啲肉(?)
啲屍額頭好似有介痕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞