李斯朝鮮出左第三季雅信傳冇人講?

525 回覆
8 Like 213 Dislike
前面一大半都好悶
小失望
希望S3快啲出
最後用黎餵喪屍果個係乜水
垃撚圾,又悶,睇唔睇都得,前傳黎,接返第一季個頭

最新的,得最尾先有喪屍,成套野畫面拍到好黑又亂,都唔知做緊咩野

我禁返上一季睇左啲刺激位,都係夜晚景,但好清晰睇到啲人做緊啲咩,我記得我一日煲晒第二季

今次電影版得90分鐘,我stop左好多次休息下隻眼,眼睛好辛苦
唔係好明雅信點將第一個士兵變屍
同埋最尾個城又唔係全部人都變屍 只有部份變 即係重未一咬就變 全部屍都係雅信整出尼? 最後一把火燒死曬?
係死屍額頭放入生死草嘅粉
有啲中箭死,死左比喪屍咬都唔會變喪屍
死喇
隊兵個大老最後點,我懷疑自己Miss左 即係水雅信又收留佢果個大老
個大老個跟班就留意到佢係城門前死
頭半真係麻麻地,如果你話係第三季嘅頭炮可能都接受到嘅。但最慘係宜家連第三季幾時有都未知,咁樣就唔係幾收貨lor。
唔知
最後對峙緊班屠村既人係咩事
睇黎要重睇
原來雅信細細個就拎生死草做實驗cls
即係細個就知有屍
個大佬同海源趙氏帶左隊兵出左去 最後個大佬未係第一季同李蒼一齊殺喪屍
個大佬同海源趙氏帶左隊士兵出去. 係咪去打日本仔.
所以避開左無比雅信殺

承接番第一季. 朝鮮好似話用活死人軍團打贏日本仔好亂呀頂
好多邏輯問題同bug 當動作片算
期望大 失望大
預告就話 講多d生死草起源

又以為雅信有咩獨有方法去控制喪屍
另外最大問題 喪屍 設定 一集二集到雅信傳都有唔同咁
有無人知點解全智賢會知生死草係咩功效 仲要第一次用就知晒弱點
唔make sense 幾歲細路點一個人鎖十幾隻疆屍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞