李斯朝鮮出左第三季雅信傳冇人講?

525 回覆
8 Like 213 Dislike
成隊兵輪住黎女女女
全智賢都好撚忙,又要洗衫,又要做密探,又要打獵餵屍夜晚仲要做軍妓.

你食喪屍緊係會變喪屍

你直頭食左個本體
而唔係個本體咬無咁簡單
你開頭夾夠薑成條屍食晒個皇帝,果個人都會變架

而老虎咬人唔變,只係因為佢身體裡面果啲蟲未被加過熱,未變得活躍,變成傳染力極強嘅蟲姐

簡單黎講,老虎食左隻有菌鹿,可以講成只係將個母體由鹿移左過去老虎

一樣係咬人唔會有傳染力
一開頭女豬腳去左癈xx,,嗰度有間廢棄醫院,佢裡面有曬壁畫同文字解釋點用,同埋都係喺嗰度搵到生死草,所以女豬腳係咁應該知道用法
套野好悶
咁多人話悶 我直接睇晒又覺得幾正喎
睇到雅信俾人強姦果幕扯左
可能佢自己腦補
咁暴力扑得?
咁粗暴?

我覺得成套野唔差 起碼冇d婆媽老套野,d鏡頭又靚keep到
仲前導埋雅信目的 到3季會更肉緊
咁耐冇見過女人,好出奇?
最尾先交代佢細細個已經係到研究點用d花用實驗

平時洗衫煮飯做軍妓,得閒自己走去復活晒成村人,打獵餵屍,最尾識晒點整班屍出黎咪殺晒條友,好多要腦補,連登仔連俾人女女女都見唔明咩料
連登仔不嬲好多都唔鍾意睇文戲
好撚多個鏡頭係到跑跑跑
由前面追住個人影又pan番去背脊
睇到好厭
依家Netflix d劇/電影好鐘意dum到好長黎講
一開始解釋女真、朝鮮同婆豬衛既關係要d時間理解
但我覺得全智賢出場後個故事唔差 有surprise

唯一我覺得係唔夠喪屍場面
因為s1/s2 d 喪屍場面好正 不過都理解既
啱啱出現喪屍 搞到咁大會收唔到科
想睇朝鮮利用喪屍大戰倭寇既場面
覺得個劇情有d 鳩
女真人成班傻鳩咁 拎兩把刀仔 又唔用箭
朝鮮卒仔又係成班傻鳩咁
真係bug嚟喎,頭兩季用生死草直接變喪屍再咬人係唔會變喪屍,第一集個男仔俾王咬到同埋俾安鉉大監咬嘅趙學柱就係咁,臨尾徐菲整理都有話個人只會變得虛弱過幾日就死
個男人話原來你已經大到匿唔到入床下低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞