李斯朝鮮出左第三季雅信傳冇人講?

525 回覆
8 Like 213 Dislike
驚你地唔明先講得簡單啲 用本體呢個字眼姐

好老實,你開頭有人夠薑搵人第一季就食撚左個皇帝,食皇帝果個都會變屍,但係咬人冇傳染力
有咁難明咩 根本就唔係bug

而家老虎咬人冇傳染力。
但如果隻鹿係曾經比人煮過先食佢
就老虎咬人會有傳染力

而老虎點解食鹿會變,就係因為 係佢食隻鹿
而家唔係隻鹿咬佢

簡單黎講佢係將條蟲食埋落肚
我用電視睇好舒服
唔知整到咁黑做乜 我果部42吋sony較個亮度最光都睇得唔清唔楚. 佢以為個個屋企都有5,60吋OLED咩

同埋個劇情真係唔合理,全智賢睇兩野個石壁畫就估到哂d草點用同有咩效果
好老實,你開頭有人夠薑搵人第一季就食撚左個皇帝,食皇帝果個都會變屍,但係咬人冇傳染力
軍營入面邊有人食過喪屍?
頭兩季設定都係初代喪屍咬完唔會變喪屍,但軍營入面就變哂喪屍,呢個咪就係個bug
我都覺得係bug, 唯有兜 話全智賢做左幾年實驗 已經將d病毒變到識傳染
趕入組拍智異山
男女主角 編劇都一樣
唯一唔同係雅信直接𠝹開前額成棵死草塞入去
軍營入面個設定應該係全部都係雅信做出黎
都冇畫面交代過有人比人咬完後變屍
但反而 係間房入面圍咬一個人果班屍
有人整齊蓋番好晒啲被,遮晒傷口

另外大粒啲果個係房睇書時發現果條屍,頭頂又係有生死草

已經算係交代左軍營裡面堆屍點黎

我仲要係凌晨4點熄晒燈睇
唔覺有bug
最後都有交代佢條村嘅人係有食鹿 俾人屠村之後變屍
咩呀
重睇啦
嗰幕係全智賢幻想出嚟
事實係佢逐個用生死草變zombie
應該都要
都唔係用電視睇
劇情麻麻
但演員係正
尾廿分鐘先有zombie岀現
口水多過茶
得一場喪屍戲
屌你老母
屌就係因為咁個個覺得要影住雅信復活十幾廿條屍先肯信
第二季有講試過用生死草嚟打日本仔
係雅信之前定之後

圈養村民真係好bug
細個點捉變咗喪屍既村民仲落鐵鏈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞