[HKUST]科大討論區 (20) - 又要wait hall

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
早晨
早晨

早安
仲未知派咩hall

其實好奇怪
今日係紅日唔開工
邊個send email派咩hall?
仲未知派咩hall

其實好奇怪
今日係紅日唔開工
邊個send email派咩hall?

但佢又話今日會出
真心on99
早晨

同女喺日本玩到咁遲起身?
最後一次留名

做咩甘睇唔開啊ching

交埋篇4670就真係grad

pass 哂就grad 得
仲諗住用BBA毒男身份開多最後一次UST post 你地推得太快了
仲諗住用BBA毒男身份開多最後一次UST post 你地推得太快了

ching 個名咩料 google 唔到既
又到畢業嘅季節
祝各位手足前程錦繡

ching 個名咩料 google 唔到既

佢女朋友個名黎
又到畢業嘅季節
祝各位手足前程錦繡

畢業仲難搵女
3年後點算
又到畢業嘅季節
祝各位手足前程錦繡

畢業仲難搵女
3年後點算

yr2 努力啲
男人20歲都未拍過拖 就唔好諗之後會有機會

agger
20歲都無拍過拖一係八兩金既樣一係死毒撚性格一係why not both

agger
20歲都無拍過拖一係八兩金既樣一係死毒撚性格一係why not both

出黎做野拍唔到拖都可以話做野太忙冇時間/冇錢之類
讀書時期都拍唔到真係冇得賴

agger

好囉喎 有無理過人感受

agger

好囉喎 有無理過人感受

科大post都講呢啲
出返去先
https://www.youtube.com/watch?v=7cX0PKINMos

呢隻short hair正過AOA嗰隻好多
想問engine major selection 係咪根據你priority順住落黎決定你入唔入到
會唔會有機會無major
想問engine major selection 係咪根據你priority順住落黎決定你入唔入到
會唔會有機會無major

唔會冇major 除非你遲交form
sum of all majors quota > total no. of students in SENG
https://www.youtube.com/watch?v=7cX0PKINMos

呢隻short hair正過AOA嗰隻好多

AOA
choa都走了得番雪炫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞