[HKUST]科大討論區 (20) - 又要wait hall

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
又要等mech同lang鬥慢出grade
三國無雙洗唔洗刷首抽

抽中五星金呂布

啱啱升左隻關羽上6星

大喬開局法國係法唔係雙劍

大喬有D伏
更新後比人改左兩次數值(改廢 & 改返正常)

另外呂布比人話廢
利申有隻 更新後張原五卷抽返黎

周泰開局最正
最易升到技

仲可以升到六星後玩突破

你地有無刷首抽
要大量gmail好撚煩
唉 今次仆街了 fail左兩次core 係咪淨係可以等見院長求情?😭

視乎你fail咩core,我識人fail math1014 2次都唔洗quit u

civil course 唉 聽講多數都會比多次機會 自已柒考前一日先溫 諗住自已識
ISOM 2500 兩次midterm同final都踩mean
sho正仆街

派左TKO HALL個d係咪都係揀左hall 8 9做first choice
頭7抽 4星金張角/周泰 3星金小喬開得局
sho正仆街

派左TKO HALL個d係咪都係揀左hall 8 9做first choice

sho正仆街

唔係

啱啱升左隻關羽上6星

大喬開局法國係法唔係雙劍

大喬有D伏
更新後比人改左兩次數值(改廢 & 改返正常)

另外呂布比人話廢
利申有隻 更新後張原五卷抽返黎

周泰開局最正
最易升到技

仲可以升到六星後玩突破

你地有無刷首抽
要大量gmail好撚煩

屌奶星, 想要金司馬, 比隻曹操我把撚咩
sho正仆街

唔係

你揀左咩

你信箱應該有張原五星卷既
姐係包抽原五
抽埋佢

原五當中曹操最屈, 有耐性就嘗試抽到曹操啦

中左張飛
全部原4都升到上去6星

Please don't

唔係所有武將但好多都係到
武將有分原3, 原4, 原5
姐係如果係金底(aka岩屬性) 最少係幾多星
圖入面強個堆係原5, 中係原4, 弱係原3

原3就算升到滿等都係弱原5一大截呀
所有武將係lv 1就決定好曬起跑線
就好似我地

原3 原5係咩?
btw 名將好難升技
隻6星關羽都係得lv4 技
ISOM 2500 兩次midterm同final都踩mean

Kris pan 教會有B
sho正仆街

揀左89 諗住住靚啲
總知揀翻4仔

我是 Du lilun
sho正仆街

揀左89 諗住住靚啲
總知揀翻4仔

TKO其實仲新過Hall 8/9
好擔心成名係咪出左事
考完final成個月都唔出grade

我是 Du lilun

佢都好grade但上常1999
好擔心成名係咪出左事
考完final成個月都唔出grade

佢fb仲日日出post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞