[HKUST]科大討論區 (20) - 又要wait hall

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
好驚lang食c

求唔好D/F

其實入黎咁耐,感覺上lang好似算好grade

我lang唔F就得

好驚lang食c

求唔好D/F

我lang唔F就得

話lang好grade嘅應該係讀A班
acct3020又話今日出grade
係arr問題定dept approve左成日

是咪 canvas 入面 final 分個 grade = 出黎個 grade

尋日無限登入/登出 canvas 去confirm, 好驚自己看錯做C/D/F

我連個分都睇唔到
你有final分/grade

prof今日直頭 close左成個 canvas page

尋日check paper前仲見到
Final 個分寫 B(0/0)
見到有朋友 A-/B/F

想問下有無final個分 定要check卷先知
我琴日睇final同grade係乜7都無

話唔定ching你A+左人地要double check 呢

屌姐係F左啦
唔係點會分都無

我 F 左個 fd 有寫到個Fo系 canvas度

然後個 fd 去左 check paper

之後音訊全無

可以棄major了
搞咩咁都f

我宜家反而驚 ACCT3210
midterm & inclass-ex 做得唔太好

無讀
你下年小心tax final好難

tax 已讀

又係今個sem
好驚lang食c

求唔好D/F

我lang唔F就得

S班
有B range已經算好
好驚lang食c

求唔好D/F

我lang唔F就得

S班

ELPA
好驚lang食c

求唔好D/F

我lang唔F就得

S班

ELPA

正式果份難過sample咁多
acct3020又話今日出grade
係arr問題定dept approve左成日

是咪 canvas 入面 final 分個 grade = 出黎個 grade

尋日無限登入/登出 canvas 去confirm, 好驚自己看錯做C/D/F

我連個分都睇唔到
你有final分/grade

prof今日直頭 close左成個 canvas page

尋日check paper前仲見到
Final 個分寫 B(0/0)
見到有朋友 A-/B/F

想問下有無final個分 定要check卷先知
我琴日睇final同grade係乜7都無

話唔定ching你A+左人地要double check 呢

屌姐係F左啦
唔係點會分都無

我 F 左個 fd 有寫到個Fo系 canvas度

然後個 fd 去左 check paper

之後音訊全無

可以棄major了
搞咩咁都f

我宜家反而驚 ACCT3210
midterm & inclass-ex 做得唔太好

無讀
你下年小心tax final好難

tax 已讀

又係今個sem

yes ar

final 好刺激
好驚lang食c

求唔好D/F

我lang唔F就得

S班

ELPA

做到vocab個part覺得自己根本冇學過英文

我lang唔F就得

S班

ELPA

望住10k嗰啲呆撚咗

我lang唔F就得

S班

ELPA

冇做sample 但係都唔係真係難到咁吓話 定係我對自己要求太低
第一個A range竟然係CC是否悲哀
第一個A range竟然係CC是否悲哀

我9成A range 都係CC同lang course
有無2351 巴打

我lang唔F就得

S班

ELPA

冇做sample 但係都唔係真係難到咁吓話 定係我對自己要求太低

vocab 好易wor 除左10k果幾題
其他部分難度一般啦
係sample太淺掛

我lang唔F就得

S班

ELPA

其他部分難度一般啦
係sample太淺掛

vocab識做一半

S班

ELPA

其他部分難度一般啦
係sample太淺掛

vocab識做一半

其實10k 佢地唔預人識答 Melissa 親口講
Urop 1000 而家先開始搵老細會唔會太遲 

我lang唔F就得

S班

ELPA

其他部分難度一般啦
係sample太淺掛

我希望你地係假膠

好似分考場。個個唔同

S班

ELPA

其他部分難度一般啦
係sample太淺掛

我希望你地係假膠

呢個post全部學霸嚟

S班

ELPA

其他部分難度一般啦
係sample太淺掛

我希望你地係假膠

Academic wordlist 個個都 其他一般

你讀maec gpa 應該都過3

S班

ELPA

其他部分難度一般啦
係sample太淺掛

我希望你地係假膠

Academic wordlist 個個都 其他一般

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞