[HKUST]科大討論區 (20) - 又要wait hall

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
正式宣佈張學清係科大清泉
midterm final 每個40% 全部below mean都B+
仲好grade過CIVL1100

我midterm final都below mean 差唔多十分,咁都B+ 係時候吹奏海洋同張學清了

聽你地咁講突然覺得自己當年隻A-流流地

我全部above mean好少都有a range
見到真係笑左出嚟
civil清泉

張學清係好grade姐
但係又教得差又唔知份卷做乜咁
其實jun luo係咪唔會係math grading到出grade
huma lang有排等
叫non local女上黎屈蛇諗唔諗得過

有啲好正

蛇錢是一次性交1個sem
1661 幾時出
1014仲未出
1014仲未出

成日驚佢扣鬼左啲quizz分
好心就快啲出啦

有啲好正

租金是一天性交一次
好似hall 8 9 咁
1014仲未出

好心就快啲出啦

你地咩lecture
1014仲未出

好心就快啲出啦

你地咩lecture

jun luo
1014仲未出

好心就快啲出啦

你地咩lecture

L3 hhm
都係tk最好
會唔會六月尾放埋major都唔出grade
正式宣佈張學清係科大清泉
midterm final 每個40% 全部below mean都B+
仲好grade過CIVL1100

我midterm final都below mean 差唔多十分,咁都B+ 係時候吹奏海洋同張學清了

聽你地咁講突然覺得自己當年隻A-流流地

我全部above mean好少都有a range
見到真係笑左出嚟
civil清泉

張學清係好grade姐
但係又教得差又唔知份卷做乜咁

呢啲濕鳩科好grade咪得

Lang center
好開心派左TKO唔洗日日比hell莊chur
招TKO巴打ㄧ齊係將軍澳吃喝玩樂

Lang center

真係會咁遲咩?有d Major好似對LANG有特別要求

Lang center

civil

要搭車番學 不了

要搭車番學 不了

hall 10 咁貴仲要搭多程車

利申:派左hall10

Lang center

唔好期望太多
之前2年major deadline前係無lang grade出到

因為佢地好似要成個lang center 既grade儲齊先交比arro,個個sem都係前後一兩日出哂所有lang

你Major in MATH?

你Major in MATH?

no我係工程仔

Lang center

唔好期望太多
之前2年major deadline前係無lang grade出到

因為佢地好似要成個lang center 既grade儲齊先交比arro,個個sem都係前後一兩日出哂所有lang

星期五就dead喇
宜家先出得一科

有啲好正

租金是一天性交一次
好似hall 8 9 咁

我急不及待好想玩玩了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞